Party

PARTY!!!! Hur jävla snygg får man bli

Ett utav de absolut bästa framträdanden hon har gjort

Go Brittan




http://www.youtube.com/watch?v=RGWs3o7SAxI


Nu börjar festen


Ikväll blir det fest

Tjena

ikväll så blir det fest hos Anna. Jag har hittat någon som har samma dåliga humor som mig. När hon och jag sätter igång så skrattar vi tills vi gråter. Igår när vi var på kina resturangen fick vi ett sånt där skrattanfall. Det gick bara inte o sluta. Och stackars Jennie och Sandra som sitter mitt emot oss, visste tillslut inte vart de skulle ta vägen. Kina är ju inte direkt känt för o vara stort eller speciellt luftigt snarare stvärt om.

Dagens humör: Trött men kommer nog snart igång
Kvällens planer: Fest hemma hos Anna
Dagens kändis: Heidi Klum
 Heidi Klum bär galna kontaktlinser!

Dagens låt: http://www.youtube.com/watch?v=jEbc48xe20I&feature=player_embedded
Dagens nedräkning: Om 4 timmar är jag sminkad och klar för fest.
Dagens smink och hår: Som jag ser ut nu så går jag inte utanför dörren
Dagens väder: Helt okej.

Fan va jag har varit sugen på och åkt till Tuna park idag för o köpa mig något snyggt. Nu har jag inte gjort det, och det var nog ett smart drag av mig när jag känner det där suget av att få shoppa, något så brukar det bli så att jag kommer hem med något halv snyggt plagg bara för att jag minsann ska köpa något visst är det typiskt, känner ni egen er?. Sen finns det de gånger som man går på stan för att shoppa och då hittar man minsan ingenting.
Jag fick iallfall med min familjen till Barnenshus så nu har vi köpt en ny vagn till Felicia, skit bra pris den kostade 2300kr men de hade ett extraq erbjudande på just den vagnen så vi fick den för 1495. Det var ett klipp och jag bara måste köpa den. Ska ta med den till Mamma och Pappa nu på eftermiddan när jag ska lämna Felicia som ska få sova där i natt då både jag och Patrik ska festa. Tyvärr så ska vi festa på varsitt håll. Han har sin grabbkväll ikväll och jag har blivit bjuden till Anna min klasskompis på inflyttningsfest/ middag vi blir en 15 stycken. Ska bli jätte roligt o få träffa hennes vänner.

Fan va jag är sur för att jag inte köpte dom där skorna på Din sko i Tisdags för nu har jag INTE att ha på mig FAN. Kan man gå barfota?....Jag har heller inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig ikväll. Det ända jag vet är att syrran ska fixa håret på mig, hon har typ alla olika sorter hårtänger så något fint ska vi väll kunna hitta på.

Ooo ni skulle ha sätt vad söt Felicia var i idag på förmiddan, då gick hon och hämtade Patriks gitarr och gick o satte sig på mattan i hennes rum och ville att Patrik skulle spela för henne. Så gulligt, hann inte hämta kameran. Inte omöljigt om hon kommer gilla musik och eller börjar spela något instrument nu när hennes pappa älskar o spela och sjunga.

Nu måste jag börja packa Felicias väska som hon ska ha med sig till mormor och morfar.
  


http://www.youtube.com/watch?v=VBIpHNqz49g&feature=related


lookalike



Lika som bär eller vad säger ni?



Lika som bär.. Eller vad säger ni?



Fredag = Mys med med familjen

Imorrse kom Patrik in med Felicia tjugo i 8, nja lagom trött vare jag så det var inte några större problem och gå upp. Då Felicia aldrig vill ligga och mysa på morrgonen om hon redan har piggnat till i sin egen säng. Oftast ligger hon gärna kvar i sin säng och morrnar sig lite innan hon roppar på oss.

Jag tog mig upp och ner för att göra ordning frukost. Brukar försöka hålla de tider som dom äter på dagis och frukost käkar dom klockan 8.00. 

Matglad liten tjej. Här gröt och smörgås med smör och leverpastej som hon redan har käkat upp.

Nu ska vi gå och göra oss ordning så Felicia kommer till favo stället dagis!

Sen kommer min pluggkompis / vän Anna hit och tar en kaffe innan vi åker in till skolan. Jag blev inte klar med tentan igår, men det vet ni väll redan. Ska ändå in och fixa lite, man är aldrig ledig när man pluggar, finns alltid saker o göra. Kanske bli de lunch på stan sen, Anna jag och Jennie pratade om det tidigare i vecka.

Sen måste vi göra oss av med Anna så vi kan gå och köpa någon inflyttningspresent till henne.

Hörs senare i kväll.


Stöd rosa bandetgalan


Var det några fler en jag som tittade ikväll?
Jag blir lika tårögd varje år som dom sänder rosa bandet galan.
Tänk att varje dag så dör 4 kvinnor i bröstcancer, hörde ni 4 stycken varje dag!.
mellan 15 och 20 kvinnor insjuknar varje dag.
Ikväll så var det två klipp som berörde mig mest. Ett utav dom handlade om en familj vars mamma hade dött i bröstcancer för 20 år sen. Den här familjen hade 3 stycken döttrar och en dag får den yngsta dottern reda på att hon har fått bröstcancer, hon var 25 år gammal, lika gammal som mig. Hon tog bort båda brösten och fick cellgift behandlingar som kroppen svarade bra på. Men så en dag visade det sig att cancern hade spridit sig ut i kroppen och hon dog bara 27 år gammal. När hennes pappa satt och grät och berättade om det här började jag gråta. och när dom visade bilder från hennes bröllop så kom tårarna. Mellansystern fick också reda på att hon hade fått cancer 3 veckor efter hon fött sitt andra barn. Men hon mår bra idag.
Vi har ringt in och skänkit pengar, och så har jag köpt rosa bandet band. Bättre att göra något en ingenting alls. Vem vet det kan faktiskt drabba någon i din närhet. 

En mycket bra sida, gå in och läs!!

http://www.cancerfonden.se/sv/Rosabandet/Veta-mer/Brostcancer1/

Idag trodde jag att min tenta skulle bli färdig men så blev det inte.... får lämna in den på Söndag.
Men jag tänker iallafall ha en trevlig och rolig helg.

På Lördag ska vi hem till Anna på inflyttningsfest, ser jag jätte mycket framemot. Vi blir kring 17 st. Tyvärr så kan inte Patrik följa med då han har sin grabbkväll på Lördag. Men vet att dom kommer få skit roligt.

Nu ska jag gå och lägga mig.

Hej


Vaknade utvilad efter en jobbig kväll igår.
Men den är glömd nu och livet går vidare.

Ska sätta mig direkt efter jag lämnat Felicia på dagis och göra klart mina egna reflektioner i tentan. Då kommer nog resten utav dagen kännas bra. Ska efter lunch in till högskolan och få läsa Annas och Jennies arbeten, och dom  ska få läsa mitt. Sen så ska vi ge respons på varandras texter. Det är ett jätte bra sätt att arbeta på om man vill få hjälp.

Nu ska jag gå och sminka mig medans Felicia leker.
Jag kan inte säga att vi ska till dagis för då står hon och rycker i grinden. Det är ju 1 hel halvtimme kvar. För henne bli ju de en evighets väntan.


Efter regn kommer solsken


Gud va mitt humör går upp och ner nu för tiden, jag känner knappt egen mig själv längre.
Vissa dagar kan vara helt underbara och jag lever fullt ut. Medans andra dar kan kännas som det skulle vara den sista.
Jag vet med mig att jag har jätte svårt att hantera stress situationer, får jätte ont i magen och min järnan slutar att fungera. Allt blir kaos och dom nära och kära blir lidande pga mitt idiotiska beteende. 

Som ALLA vet så kämpar jag med en tenta som ska vara klar efter helgen.
Den här dagen startade hur bra som helst.
Cyklade till dagis vid 10.00 och lämnade Felicia.
Åker till skolan, går bort till datasalen där Anna och Jennie sitter och kämpar med deras tentor.

Jag hade redan klart för mig vad jag skulle göra idag.
Timme efter timme gick och det kändes inte som jag kom någonstans alls. Visst jag fick ut det jag ville från de litteratur böckerna aom jag hade med mig. Men sen var det massa små pyssel som måste göras.

Klockan blev halv 4 och jag måste åka och hämta Felicia på dagis och så vill ju Patrik sluta jobbet också.

Efter kvällsmaten visar jag "stolt" upp för Patrik vad jag hade gjort idag. 
Jag vet med mig att jag borde ha strukturerat upp mina plugg dagar på ett bättre sätt så jag slipper bli tok stressad och allt slutar i kaos och tårar.

Ledsen

Det blev ingen träning för mig idag det fanns ingen tid då jag inte har haft någon bra strukturerad plan för hur mycket jag borde plugga om dagarna. Vissa dagar har bara försvunnit men vad har jag gjort då?...
Så det slutar med att jag sitter och tok gråter i soffan är helt förstörd. Tårarna bara sprutade och jag får inte fram ett ord då Patrik kom och ville krama om mig. Grät som ett litet barn gör när dom blir ledsna. 
Jag var arg, förbannad, frustrerad på allt, allt, allt ,allt.
Droppen blev ikväll då jag insåg att jag tvingades hoppa över träningen pga mitt idiotiska sätt att planera.

Det låter kanske helt sjukt barnsligt men jag kan verkligen inte hantera den här stressen som är just nu.



För mig de Viktigaste i mitt liv.



  
 


Godmorgon allesammans

Nu är det strax dags för dagis och skola för mig

Felicia hittar ett gäng nappar under sängen precis

'
Hon hittade lite leksaker me. Läge för mamma att städa kanske.

Ego bild!

 



Nu cyklar vi till dagis, ses i eftermiddag


Smile



Jag har världens bästa pojkvän

God natt =)


beslutsångest

Idag har jag och lillsyrran varit på stan och inspireras av årets höstmode. Det finns en hel del fina tröjor och tunikor som jag mer än gärna skulle vilja hänga in i min garderob.
Vi tog även en titt inne på din sko och hittade var sitt par skor.  
Syrrans skor

 
Mina skor.

Som jag nu så gärna vill köpa. Dom var nersatta från 1000 till 699kr. 
Men jag tycker ändå att dom är lite för dyra för jag har ju fler par skor hemma. Jag la undan ett par, och tog den här bilden för o visa Patrik och höra vad han tycker om dom.
Nu tror jag inte att jag kommer köpa dom imorrn. Men jag kommer hålla ett öga på dom, dom kanske sänker priset ytterligare lite till.
Vad tycker ni, är dom värda 700kr?

Vi hann gå igenom Monki, Vero Moda och Gina. Provade 1 grå kofta inne på Veromoda och två par tröjor inne på Monki. Gillade den gråa Koftan bäst.
Sen satte vi oss för o fika en stund. Var sin coca cola blev det och syrran slog till på en kladdkaka me. Jag försöker hålla mig ifrån kaffe bröd just nu. Ibland går det och i bland inte. Orkar inte vara stenhård men försöker ändå tänka mig lite för.

 

Efter våran lilla tripp på stan åkte jag vidare till Willys för o handla. Blev näst intill en storhandling, fattas bara lite kött, köttfärs och kyckling.
Efttersom Felicia skulle sluta klockan 16.00 och jag var på Willys kl 14:55 blev det lite stressigt. Men eftersom jag jobbar på Willys ute i Folkesta så har jag koll på vart alla olika varor tillhör för grupper.
Jag stressade runt och hann ändå stanna och pratade med flerar utav mina gamla arbetskamrater som nu har bytt från folkesta till det här nya Willys.
( blir lite avis på dom)

Klockan tio i 4 var jag ute vid bilen igen och brummade iväg till dagis.

Nu är klockan redan halv 6 och vi ska snart äta. Jag och Felicia ska käka keso kaka och Patrik tar lite coscos som blev över från igår kväll med några kassler skivor till.

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll allesammans.

Själv så måste jag sätta mig och plugga efter kvällsmaten då jag bara hann plugga i 2 timmar på förmiddan.


Vilken härlig känsla så här efteråt

Nu sitter jag i morgonrocken med blött hår som står åt alla håll. Jag har varit och tränat =).
Så jävla skönt och så grymt roligt.
Denna vecka kör dom gratis träning (på gympozz) så kom och kör, jag hänger på!.
Vi var närmare 100st idag,
det var en heldel som var där för första gången. Hoppas dom tyckte det var lika roligt som jag tyckte första gången jag provade, var för flera år sen men nu är jag fast.

Tidigare i dag har jag varit så duktig och pluggat hemifrån i nästan 2 timmar. Först cyklade jag ner till dagis för att lämna Felicia klockan 10.00.

Direkt när jag kommer hem gick jag upp till datorn och satte mig med tentan, var knappt inne på face book.
Kände mig nöjd och glad när Patrik kom hem till lunchen. Han sa det sen i bilen på väg in till stan att det syndes på mig att pluggandet hade gott bra. 

Jag lämnade sedan av Patrik vid hans jobb och åkte vidare in till högskolan, där jag mötte upp Anna och Sofie i datasalen.
När jag sen satt där i skolan var det som att någon tryckte på en knapp och det gick bara inte att plugga som det hade gjort tidigare på förmiddan.
Va sur och arg man blir. 
Jjag fick dit lite iallfall om Lpfö98, så det var inte bortkastad tid av mig och åka in.

Men vid halv 3 insåg jag att det bara var och lägga ner för idag, så då ringde jag till Camilla och frågade vad hon hade för sig.
Hon och tjejerna var på Tuna Park så jag tog bilen dit och mötte upp dom vid H&M. Sen gick vi och letade kläningar till tjejerna, vi hittade 2 jätte söta inne på Lindex som Camilla köpte- bra köp tjejerna kommer bli jätte fina på dopet. 

Sen var det dax o hämta hem Felicia från dagis.
Sen åkte vi och hämtade Patrik.
Vi var inte hemma förren halv 5, då var det i stortsätt dax för kvällsmat. Medans Patrik fixade fisk med coscos gick jag igenom vad vi behöver handlas imorgon (storhandla). Listan blev lång som alltid.

Efter middan åkte jag bort till Ica Maxi för o köpa laxen som dom har i veckans annonsblad. Där möter jag Anna och Fredrik.
Dom har ju börjat ställa fram julpynt, så jag var ju bara tvungen att gå runt och kika på allt fint. Fanns en del prylar som jag nog kommer köpa lite längre fram.

Hemma sen satt jag o myste med Flisan innan hon skulle sova och jag skulle åka till träningen.
Jag hinner byta om på henne och ger henne välling, pussa godnatt och lägger henne o sängen innan jag åkte.

Måste bara säga det igen fan va skönt det känns efter man har tränat. Är dax på Onsdag igen. 


Tack

Tack Madelen för en trevlig fika idag. Nog för att vi blir avbrutna varannan minut av kidsen. Men va söta dom var när vi skulle fara hemåt.
Kom ni ner till stan?, hoppas det gick bra med, du vet vad....;=) Du gör helt rätt.

Ikväll fick det bli hemma gjord räkpizza. Det är så lätt o bara slänga ihop. Den mumsade vi i oss framför tv´n till Top Model, kanske inte så trevligt o smälla i sig pizza medans man tittar på dom där snygga och smala tjejerna. Banta får jag göra i mitt nästa liv, för det är något jag verkar vara urusel på att göra. Vi har kört Gi perioder men då tappar man 2-3 kilon sen orkar man inte mer. Tackar vet jag o amma för då rasar kilona kan jag lova.

Det blev ingen ny vagn idag heller, den vi var och tittade på var inte alls lika fin i verkligheten som på bilden. Det får nog bli en ny från Barnenshus istället. För på Baby Proffsen handlar jag aldrig mer. Dom är så j-vla rent ut sagt otrevliga där.

 Vi kollade på nya Wallander filmen nyss och det tyckte vi inte var så bra.

Nu hör jag att Patrik ligger i sängen o snarkar, kanske är dax o släcka lampan och gå o lägga sig då. Fast jag tror jag smiter in i Majas rum inatt för Patrik är rätt så förskyld och då snarkar han så taket nästan lyfter och jag behöver min "skönhetssömn" .

Bye Bye


Vad ska elle göra idag?

1. Ska sätta mig och plugga nu när Felicia ska sovamiddag. Tänkte ta lite hjälp utav Patrik. Nu när han är hemma=)

2. Ska åka och kolla på en barnvagn En Brio Race Sulky i eftermiddag. Hoppas, hoppas för vi sålde våran förra veckan.

3. Ska åka och fika hos madde klockan 4 tar med mig Felicia så kan dom små leka lite.

4. Kylskåpet är tomt (kan beror på att lönen kommer imorrn=) ). Men vi har måste ha pålägg och mjölk till frukost imorrn. Sen köper jag något gott tills i kväll. Vi har lånat Wallander Prästen av mamma och pappa som vi tänkte kolla på när Flisan har somnat.

I förmiddags bakade jag choklad muffins och bjöd in mamma och pappa. Muffinsarna blev riktigt goda. Och Felicia höll låda som vanligt.

Nu ska jag lägga lilltösen.

PS fan va jag garvade igår ikväll----- Me like Baksmällan!


=)

Idag var jag och Patrik på tuna park och jag handlade lite underkläder och så den här toppen från Bik Bok.
 

Nu väntar vi på att lillskruttan ska komma hem. Hon har varit hos mamma och pappa hela eftermiddan kvällen. Jag ringde tidigare i dag och frågade hur allt gick då hade dom precis kommit hem från en promenad i skogen. Ooo va det känns bra i mammas hjärta och veta hur roligt hon har det.
Fast nu börjar jag faktiskt sakna henne lite.

Vi ska kolla på baksmällan ikväll!!! 

Fredag

Dagens humör: Efter ha ätit en god lunch på kina med Patrik, kändes resten av dan riktigt bra.
Kvällens planer: Skrapa 4 triss lotter och titta på idol. Tyvärr utan ett glas vin, glömde bolaget idag =(
Dagens kändis: Agnes Det går riktigt bra för henne i utlandet nu, jätte kul tycker jag.
Agnes Carlsson vid inspelningen av sin första utländska musi
Dagens serie:
 Idol och Cirkus Möller
Dagens låt: http://www.youtube.com/watch?v=jEbc48xe20I&feature=player_embedded
Dagens nedräkning: Om 4 timmar ligger barnen i sängen och jag sitter i mys kläderna framför tv´n =), det enda som då saknas är en stor godis påse.
Dagens smink och hår: Tog mig faktiskt tid och gjorde mig iordning imorse. Vissa dagar är det roligare en andra. 
Dagens väder: Helt okej.

Vill börja med o säga till Sofie min klasskompis att sorry om det blev lite tokigt tidigare idag på klok. Hoppas det är lugnt när vi ses nästa vecka.
På lunchen mötte jag upp Patrik så gick vi till Kina. Att man aldrig lär sig hur mycket folk det faktiskt alltid är där. Vi fick iallafall ett bord tillslut.

Av någon anledning blir det alltid så stressigt för mig. Sprang bort till högskolan igen vid 1 tiden. Där mötte jag upp klasskompisarna för att göra en inlämnings uppgift till klok. Det var förresten våran sista klok lektionen idag så nu får jag ytterliggare 3 poäng =).

Måste bara berätta att igår när vi satt och käkade kvällsmat pekar Felicia på frysen och säger glass =).
Efter hon börjat på dagis bara sprutar det ut ord ur munnen på henne. Klocka sko, strumpa, vovve, katten, skål, bajs, majs, glass, tack, hejdå, mamma, pappa, morfar, jacka, tavla listan börjar bli riktigt lång nu.




Gud vad jag saknar mina vänner, känns som jag aldrig hinner träffa dom längre.  Det ända jag pratar om just nu är skolan och så vill jag absolut inte att det ska vara.
Jag måste verkligen ta mig tid att träffa dom.
Mår så otroligt mycket bättre efter jag har fikat och fått snacka massa skit med tjejerna. Det ger mig ny energi till att orka göra annat som till exempel plugga.

Ska nog skicka iväg några sms ikväll.

Nu är det snart dax för kvällsmat kanske är det bäst att gå ner och hjälpa till






Tack

Tack Patrik för att du alltid finns där för mig. Du hinner alltid plocka upp mig innan jag faller. Tack så jätte mycket för all din hjälp idag. Jag skulle aldrig klara det här utan din hjälp. 

You And me 4-ever
12 Dec 03- sen- här, nu och framåt.















Förskyld

Hej
Mitt huvud är såååååå här stort sån grym huvudverk
Felicia har smittat mig
hur fan ska jag kunna plugga idag tro? =(.
Har inte kommit någonstans på tentan.

Måste iallafall in till skolan och skriva ut ten1 och skriva ut två andra viktiga papper som kan hjälpa mig med den här tentan.

Igår kom Sofie och Jennie hit efter skolan, så kunde vi plugga lite tillsammans.
Jag hade redan skrivit lite under förmiddan men som visade sig senare på kvällen var helt meningslöst. Det var bara och radera bort.
Så nu är jag tillbaks på ruta ett igen.

Gud va mycket skit snack det blir om tentan hela tiden, SORRY ska försöka bättre mig men har inget liv just nu!



Nu måste jag och Felicia gå ner och käka lite frukost.
Återkommer!





Snälla hjälp mig.

Är hemma med en förskyld liten skrutta. Vi hoppas att hon kan gå till dagis imorrn igen har såå mycket i skolan nu så jag kan bara inte vara hemma, får panik!.

Känner mig rätt förskyld själv och det är helt omöjligt för mig och bli sjuk nu, får bli hög på alvedon för det finns inte på världskartan att jag kan ligga hemma i sängen.
Har redan hoppat över träningen 2 dagar för att kroppen ska kunna hämta sig lite.

Nu måste jag sätta mig och plugga för Felicia sover så det är bara att passa på. Måste ta alla tillfällen som finns tenta 2 ska vara inlämnad nästa fredag.

Tar två alvedon nu och ska dricka liter med vatten, så kanske jag kan förstå hälften utav vad jag läser idag.
Sen kommer Sofie hit klockan kvart över 1 så ska vi hjälpa varandra. Blir alltid lite lättare med en vän vid sin sida.



plugga....

Det var jätte roligt att träffa tjejerna igen. Tänk att bara på en vecka hann man sakna dom. Hur ska det då gå i November då vi har 2 veckor vfu.

Dom kom klockan 10 och då blev det rundvandring i huset. Sen tog vi och gjorde ordning kaffe och bullar.
Nu ville alla höra hur det hade varit på allas vfu platser.
Vi käkade sen tacos kollade film och snackade.
Vi pratade om skolan me men inte så långa stunder.
Alla kände likadant med att man nu har kommit av sig lite när det gäller pluggandet.
Tillsammans ska vi hjälpa varandra o komma igång igen.
Jag läste faktiskt 1 kapitel som vi ska läst till imorrgon när dom hade gott hem tror till och med att jag hittade saker som blir bra att skriva i tentan sen.

Felicia börjar nu bli bättre, febern är nästan borta och hon har börjat äta igen. Patrik ska vara hemma imorgon och sen håller vi tummarna för att hon kan gå till dagis på Onsdag igen.

Kanske, kanske har vi ett par som vill köpa våran Emmaljunga vagn. Jag håller nu på att tvätta och göra i ordning den dom kommer imorgon klockan 16.30 och kollar på den. Hoppas, hoppas, hoppas vi vill ha 2000kr för den. Den kostar ju 7000 nypris så det är ett kanon pris tycker jag.

Vad sägs om att kolla på P.s. Iove you ikväll Någon som har sätt den??
Tjejerna sa att man gråter till den vilken tur då att jag inte har något mascara på mig.

i Torsdags innan hon blev sjuk. Mamma jag tänkte gå ut nu.

Mamma sa att jag inte fick gå ut såhär.

Men inne sa hon ingenting om!



Imorrn kommer tjejerna

Imorgon klockan 10.00 kommer tjejerna hit.
Då blir det o snacka vfu, ska bli skit skoj och höra hur dom andra har haft det.
Jag var precis och köpte köttfärs och taco krydda för vi ska käka tacos tillsammans.
Sen blir det baksmällan!
Skulle ha bakat något till fikat imorrn men orkar inte det nu när Flisan inte riktigt är bra än, så det får bli glass och bullar från frysen.

Felicia blir hemma med hos brudar imorrn vill att hon ska ha 1 feberfri dag
då hon käkar som vanligt och leker som vanligt innan jag släpper iväg henne till dagis igen.
Finns ju dom stackars barn som får gå alldeles för tidigt till dagis.

Min mamma kom hem från Ullared igår natt så idag var hon här med en hel påse full med kläder till felicia. En helt ny garderob blev det tack, tack (mamma) / (mormor).

Nu måste jag städa lite de måste ju vara fint när gästerna kommer.....

Sen ska jag laga räk och kräftpaj
och SJÄLVKLART ska vi kolla på

                                                                                                                                                                                                                                                                       webbTV  
Ikväll


1 dag hemma hos oss


Det blev Michael Jacksson teama igår. Vissa var bra andra inte alls.
Asså jag fattar inte varför den här mannen får vara kvar... han sjunger ju skit dåligt. Är det någon mer som håller med mig?


Me like Tove, sen kanske hon inte valde den bästa låten igår kväll, men hon är skit snygg, cool och hon kan sjunga. Go Tove!!

När jag och Felicia kom hem igår dyngsura efter ha cyklat fram och tillbaka till dagis, tyckte jag att hon verkade lite seg och inte lika sprallig som vanligt så jag tog tempen och mycket riktigt hon hade 39graders feber.
Hon fick nappen och ja la henne en stund. Hon vaknade inte förren 2 timmar senare, då med 39.8 i feber =(.
Det blev alvedon och sitta i mamma och pappas knä resten av kvällen.
Efter halva idol somnade hon så skönt i patriks famn. När dom somnar så där mysigt hos en vill man nästan inte släppa dom för att det är så mysigt.

Men vi la henne och förväntade oss att få vara vakna i omgångar under natten.
Men det behövdes aldrig hon sov hela natten.
Jag hade svårt o sova istället när man inte riktigt kommer till ro ligger man o tänker på massa underliga saker och lyssnar på alla konstiga ljud, ett konstigt / jobbigt ljud är när Patrik snarkar då kan jag bara inte sova!.
så då gick vi o la henne.

Idag har Felicias gudfar Johan varit på besök. Han och Patrik håller på att planera inför deras grabbkväll näst, nästa helg.
Som jag tror kommer bli grymt party.
Själv ska jag hem till klasskompisen Anna på fest =>).

Efter ha tvättat 3 maskiner tvätt idag, kände jag för att göra något annat fick bli en tur till växtriket


Rätt nöjd med resultatet.
Ett stort plus var att hela familjen var med!.

Nu ska jag åka och köpa pizza till familjen, pappa och syrran kommer över ibland orkar man inte ställa sig vid spisen.




Fredag....

När det är sånt här dåligt väder ute vill man knappt gå ut så vad kan man göra istället som är roligt?. Jo titta på det här!!!

http://www.youtube.com/watch?v=dzhpQF9Cz9k


Fick MVG på praktiken idag.
Ikväll ska vi skrapa trisslotter.
Ikväll ska vi kolla på Idol.
Ikväll blir det gott gott, vad? vet jag inte riktigt än.


*Nyft* Igår smsáde Camilla och frågade om vi skulle ta en fika på stan, och det kunde jag inte då jag var på praktiken.
Idag smsáde Madelene och frågade om vi skulle ta en fika på stan vilket jag ej kunde.
Blir så ledsen när mina vänner kan så kan oftast inte jag och när jag kan så kan oftast inte dom. Skulle man kunna dela på sig så skulle jag lätt göra det.

Ska nu motvilligt ta mig ut i regnet och hämta hem Felicia från dagis.


Tja

KappAhl presenterar Vintage Stories

 "Gillar du den romantiska stilen men vill fortfarande klä dig med en modern touch?" Den 19/10 släpps nämligen KappAhls kollektion vid namn "Vintage Stories". "Detta är bara en försmak på vad som komma skall! Jag ska definitivt kolla in KappAhl på måndag!" Är kollektionen något för dig?

Idag var det min näst sista dag på vfun men ska tillbaka dit v.48,49.

Nu sitter Patrik och Felicia och spelar trummor, ska hon bli som sin far? älska musik.



Patriks gamla band


Patrik på turne i Tyskland.

Vi får väl se vems fotspår hon väljer att gå i.... Hon kan lika gärna bli simmare som sin mamma =). Jag kommer iallafall sätta henne i simskola när hon fyller 5 år. Att kunna simma och inte vara "rädd" för vattnet anser jag vara mycket viktigt.

Idag skickade jag ett vykort till de par som hittade min väska i förgår. Är så oerhört tacksam att dom tog hand om den och hörde av sig till mig så fort dom kunde.

Dagens humör: Har pendlat upp och ner. Just nu är det bra.
Kvällens planer: Lyxfällan, och inlåst
Dagens kändis:
Dagens serie:
 Lyxfällan
Dagens låt:  http://www.youtube.com/watch?v=B5Dc14h_3W0&feature=related
Dagens nedräkning: Om 4 dagar kommer mina klass kompisar Anna, Jennie, Sofie, Sandra och Malin hit. Vi ska käka tacos och titta på filmen baksmällan. Och så ska vi berätta för varandra om hur våra vfu platser har varit. Ska bli spännande och höra hur alla har haft det.
Dagens smink och hår:  Lite smink på förskolan behöver man ingen make up precis. Håret uppsatt i en fläta.
Dagens väder: Kallt men ändå rätt solig höstdag.



Det finns människor där ute som är goa

Idag har jag träffat en man och en kvinna som är utav den goda sorten.
Jag återkommer till det.

Idag var det min andra dag på praktiken.

Ibland önskar jag att vi hade två bilar för imorse blev jag tvungen att cykla till praktiken.
Men det var inte så tokigt när jag väl var på cykeln och trampade
en cd spelare och bra musik kan göra mycket.
Först lämnade jag Felicia på dagis halv 9 och så ska jag vara på förskolan klockan 9. Som vanligt blir det alltid lite stressigt när man har smått.
Hade tjugo minuter på mig att vara på skeppet och det är ändå en bra bit från Edlingevägen (i slagsta) och sen enda ner till krusgården i Torshälla.
Men jag trampade på bra i motvind och var framme på 17 minuter det tycker iallafall jag var bra gjort.
Sen var vi ute med barnen i 1 ½ timme, tack för att det finns stora tjocka jackor och varma överdragsbyxor.

Hela dan på praktiken har gott hur bra som helst.
Måste få skryta med att jag har redan fått beröm av min handledare + dom andra.
Paula sa till mig innan hon skulle gå hem, att alla i personalen hade sakt att dom var jätte nöjda med mig, och att det kändes som jag hade varit där en längre tid. Sen sa hon att det var så skönt att få dit någon som är trygg i sig själv och vågar ta för sig.
Hon var också positiv till att barnen hade tagit till sig mig så otroligt snabbt.
Kändes bra att höra.
Jag är ju bara mig själv.

Nu ska jag berätta om det som höll på att förstöra resten utav eftermiddan / kvällen.
Jag tog min cykel klockan 3 för att trampa bort till felicias förskola.
Jag spänner fast väskan där bak på cykeln sätter på mig cd spelaren och trampar iväg.
Det jag inte visste var att efter halva vägen så tappar jag väskan och upptecker det på förskolan.
Nej, nej, nej det betyder att det är bara o slänga upp Felicia på cykeln och tok trampa bort samma väg som jag kom från, fort gick det kan jag lova.
Men inte hittar vi någon väska på vägen, när vi hade kommit ända ner till min partner skola, tog jag med mig Felicia in för att låna telefonen och hoppas på att någon skulle svarar i min mobil och säger att JAG har hittat din väska vi möts där och där.
Den turen hade jag inte, så det var bara för mig och Felicia o cykla hela vägen hem igen, ni kan ju bara tänka er hur slut och genom stressad jag var. 
Någon har min väska med plånbok, papper till skolan och min mobil i. 
Tusen saker snurrade i huvudet på mig: måste spärra bankomatkortet, ta nytt körkort, alla andra bonus kort allt var nu borta. 
Vi hinner bara kliva innanför dörren så ringer hemtelefonen och i luren så var det en mycket trevlig man som sa att vi har hittat din väska, den låg på cykelbanan vid Ok.
Tack och lov.
Nu har jag hämtat den och är så otroligt tacksam för att det faktiskt finns ärliga och bra människor där ute.
Tänkte jag skulle sätta in dagens ros eller skicka ett tack kort till dom.


Antar att jag kommer ha grym träningsverk imorgon.

Nu ska jag sätta mig i soffan med Patrik och titta på The Mentalist och sen Hells Kitchen.
Just det ska ringa mamma först! 


Green Day

Green Day globen 11/10-09

Det känns som att musiken är helt befriad från politiska ide

Två klipp från igår!

Basket case:

http://www.youtube.com/watch?v=L1ERJnOZtsU&feature=related

Sista låten

http://www.youtube.com/watch?v=A6nF8f-JsRU&feature=related


Nu är vi hemma efter nästan 2 ½ timme timmes konsert.
Jag var bara lite halv sugen på att åka igår.
Men när Anna kom och hämtade oss vid halv 6 igår, så kändes det helt rätt Skulle bli as kul. Sen åkte vi vidare för o hämta Kribbe runt klockan 6 lämnade vi Eskilstuna.
Patrik och Kribbe satt bak och drack öl. Anna och jag satt där fram och drack coca cola och käkade vindruvor och godis. Självklart hade vi Green Days skiva på i bilen, så vi skulle komma i form.
Framme vid globen var det fullt med folk.
Dom skulle börja redan klockan 8, vilket är ganska ovanligt, dom flesta band startar oftast vid 21.00.
Men konseren skulle hålla på strax under 3 timmar me.
Vi hade kanske inte dom bästa platserna men absolut inte de sämsta. Satt på den högra sidan av scenen (rätt nära) och såg jätte bra!

Vi sjöng dansdade och klappa händerna om vart annat. 
Hela spelningen var en klass för sig.... under flera låtar plockar han upp fans på scenen som fick sjunga och spela med honom. 

Vid kvart i elva körde dom sista låten.
Vi var hemma ca kvart över tolv.
Då var det bara att slänga sig i säng vill ju inte vara trött första dan på praktiken. 

Skeppets förskola
Skeppets förskola

Allt har gott bra idag, började klockan halv tio och slutade klockan 2. Alla barn var så snälla, vi målade, dansade, pärlade, och ritade hann med det mesta. Om bara 1½ timme börjar apt´n.

Nu ska jag gå o mysa med min dotter.


Vfu

Nu är jag klar för att åka på min första dag som "dagis fröken". Känns roligt, har med mig inne skor, varma kläder och gympaskor.
Barnen är mellan 1-5år.
Eftersom jag mest ska titta idag var dom gör så slipper jag nog byta blöjor.





Barnen är inte riktigt så små....
Tror det skulle vara 18 st på varje avdelning.

Innan jag slutar vill jag bara säga att hela globen gungade igår på Green Day, grymt bra spelning. Några bilder kommer kanske ikväll om jag hinner.


Sitter i skolan

Nu sitter jag i skolan i en utav deras datasalar med Sofie. Jag har precis skrivit ut mitt personliga brev till klok och så har jag skrivit en liten presentation om mig själv till Skeppets förskola som jag ska börja på imorrn.
Så jag kan med gott samvete sitta här en stund medans Sofie skriver klart sitt. 
För ikväll är jag inte hemma, klockan halv 6 kommer Anna med bilen och hämtar upp mig Patrik och Kribbe, så åker vi upp till globen för att se Greeen Day.
Ska bli roligt, fast jag har inte lyssnat ett dugg på deras senaste skiva, så jag hoppas på att dom ska spela låtar från deras gamla skiva. Som jag tycker är grym!.
De tokiga är bara att vi kommer komma hem så himla sent i natt, räknar med att det blir kring 01.00. Sen så ska jag vara pigg och glad på Måndag morron klockan halv 10. Vet inte hur länge jag ska vara på förskolan imorrn. Hinner kanske hem någon timme, sen ska jag iväg på Apt-mötet mellan halv 6 och halv 8. Kommer somna som ett litet barn sen.

Ni som läste igår kväll vet ju att jag skulle försöka smyga med en film ner till Patrik efter fotbollen. Vilken tur jag hade för han kunde tänka sig o se Offside, med Jonas Karlsson, som desutom är en jävligt bra skådig och rätt snygg ;).
Om ni inte har sett den så gör de.

Nej nu ska jag ta och åka hem till familjen!
Hej då
återkommer imorgon kväll igen.


 

Sverige- Danmark

Har kollat på första halvleken Sverige mot Danmark med Patrik sen orkade jag inte mer, men jag är med i matchen ändå med hjälp utav Patrik som skriker till lite då och då. Nu gjorde Danmark mål hör jag =), fan va synd!!!!!

Vi var aldrig på tuna idag, istället städade vi här hemma, och sen åkte jag och tränade klockan 15.00. Känns så skönt så här efteråt men blev lite besviken på passet idag, eller mer på hon som hade passet. Musiken var låg och hon babblade hela tiden. Tackar vet jag Måndagar och Onsdagar. På Måndag blir det tyvärr ingen träning, då ska jag på mitt första apt- möte med min partner skola.

Imorgon åker jag Anna, Patrik och Kribbe till sthlm/ globen för att se Green Day.

http://open.spotify.com/track/5MqV2o7iLd0lNREZ7SYL05

http://open.spotify.com/track/3RBXNeUbe3X7ZBch00D2S
http://open.spotify.com/track/6nTiIhLmQ3FWhvrGafw2zj
http://open.spotify.com/track/5qtwzv99vOr5UTwnTixn7j
4 riktigt bra låtar från Green Days album.

Nu hörde jag att Danmark spöade Sverige =( Skit oxå....

Igår var det dax att skrapa triss lotter igen vi hade 7 st triss vi vann  175kr förra gången så det var för dom pengarna vi spelade igår, och vi vann nu 25 kr, Jippie- not

Nu måste jag kila ner till Patrik för han somnar snart hör jag.
Kanke ska smyga med en film ner.

FREDAG

FREDAG JIPPIE!

Dagens humör:
Strålande.
Dagens planer: Dricka två glas rött framför Idol
Dagens kändishttp://www.youtube.com/watch?v=7SU-dhIOLbQ&feature=player_embedded#

 
Dagens serie: Idol 10 fredagar framåt...
Dagens låt:  http://open.spotify.com/track/2VYpvo1M90q3zPmuajPsfm
Dagens nedräkning: 21 timmar kvar sen Body Attack på Gympozz. Ett pass jag älskar att gå på och DU borde prova det!
Dagens smink och hår: Sminkad med brun ögonskugga, håret uppsatt i toffs.
Dagens väder:  Har varit en jätte härlig höst dag, solen skiner!. 

Hur funkar kroppen egentligen?. Felicia vaknade klockan 06.15 imorse av en dröm (tror jag) hon var iallafall jätte ledsen, det brukar bara vara o stryka henne över ryggen några gånger sen så somnar hon om. Men inte nu så fort jag slutade och försökte smyga ut ur hennes rum, så ryckte hon till och började gråta igen.
Jag vet också med mig att Felicia har jätte svårt att sova inne hos oss, hon sover bäst själv. Men jag ville verkligen inte gå upp klockan 06.00 så jag tar med henne in till oss och hoppas på ett mirakel.
De kunde jag ju tro, inte somnade Felicia om. Hon vred och vände på sig. Klockan sju var det bara att acceptera fakta: Hon vill gå upp =(.
Klockan tjugo över 8 kommer Patrik hem med bilen för att köra flisan till dagis och mig till skolan.
Idag var jag på en föreläsning som heter KLOK.
En jätte bra och viktig föreläsning, för oss som pluggar. Rekomenderar jag starkt till er som ska börja plugga eller till er som pluggart gå på klok.
Jag måste dikta ihop en text tills på Söndag om mig själv och varför jag har valt att plugga L-programmet en uppgift vi fick.
Var iallafall jätte trött i skolan men nu är jag pigg....borde det inte vara tvärt om? Skapligt pigg på förmiddan och helt död nu?.

Efter lektionen möte jag upp Patrik, vi hade bestämde oss för att käka lunch ihop. (Blev som en liten date ;). Sen åkte jag vidare till Camilla för en kaffe och lite tjej snack. Camilla du gör helt rätt i att plugga till våren, önskar dig all lycka.

Härliga Fredag.... 7 nya Triss låter =). Om en timme så smäller det....?-00000 kr

Käket väntar nu så säger heeeej dåååå hörs imorrn.

Får inte glömma, imorrn ska hela familjen åka till tuna för att köpa nya kläder till Felicia. Vi får se hur länge Patrik kommer orka! Jag säger högst 1½ timme och då tar jag i=).


Höst promenad

Jag har haft en riktigt tråkig dag hittills. Så jag bestämde mig för att ta en promenad bort till dagis för att hämta hem mitt lilla charmtroll.
När jag kom till dagis så hade hon ingen lust att följa med mig hem. Men med lite mamma trix så fick jag med henne hem.
Hoppas hon vill gå hela vägen hem nu!.


En mycket nöjd Felicia på väg hem från dagis.
Jag glömde ta med cykel hjälmen hem, men hon ville så gärna gå och bära på den.


Vi stannade till för att plocka lite löv.

Allt gick jätte bra, hon gick hela vägen, och det tog en halvtimme, med alla stop vi gjorde på vägen.

Det här var absolut det roligaste hittills idag=).
Snart kommer pappa hem me!

Har hemma studier idag, va fint det lät ;)

Cyklade iväg till dagis med Felicia vid 10.00, hon blir lika glad varje gång jag säger att vi ska åka till dagis. Idag råkade jag säga det lite för tidigt, så hon fick stå vid grinden och skrika en stund. Sen är det ju ett helt företag o få på henne alla kläder som måste sättas på när det börjar bli kallt. Det är kofta, vantar överdragsbyxor, halsduk, jacka, mössa, och stövlarna. Blir lika svättig varje morgon.
Det lär bli ännu mer sätta på och ta av kläder nästa vecka, då jag ska ut på min partner skola. Jag vet inte än vilken ålder barnen är i. Har jag tur så blir det inte de allra minsta barnen, skulle bli glad om jag hamnade hos 4-6åringarna.
I mailet som jag fick av min handledare stod det att jag ska vara på plats klockan halv 10. Tack och lov för det, då vi är uppe i globen på Söndag kväll och kollar på Green Day, och inte är hemma förren tidigast halv 1.

Igår lämnade vi in vårat utkast till Ove, hur skönt kändes inte det!. Fick godkänt och han hade inget att tilllägga mer än att det såg bra ut och var under arbete. Vi är en jätte bra grupp tjejer så det gör allt mycket enklare. Efter våra betyg på utkastet (ska tillägga att ALLA blev godkända i våran grupp).
Gick vi till Retro och lunchade, betalade bara 52 kr för dagens med sallad och dryck till. Bra pris, fördelen när man är student är att dagens alltid blir billigare.
Efter en sådär 1 ½ timme vinkar vi hej då till Sofie som inte har det så lätt just nu. Vi tänker på dig och du var jätte duktig som kunde ta dig till skolan fast att du hade tillbringat flera timmar på akuten natten innan. Jag Sandra och Jennie gick bort till Gina så jag kunde byta två tröjor jag köpt i V-ås, gick sedan ut från affären nöjd med mina nya köp =).

 https://www.ginatricot.com/#/product/27202900
https://www.ginatricot.com/#/product/26521440

Dagens humör: rastlös
Dagens planer: Plugga, käka gårdagens Taco paj, tvätta och träna.
Dagens kändis: .....

Dagens serie: Brukar inte finnas något o se på Onsdag, så det får nog bli tv sappande
Dagens låt:  http://open.spotify.com/track/59wpu37k02o2UGZIPpcSPd
Dagens nedräkning: 3 ½ timme sen hämta hem charm trollet
Dagens smink och hår: Sminkad med glasögona på, och håret i en toffs
Dagens väder En fin höstdag


Har såååå tråkigt men ska snart sätta mig och läsa dubbelloggen tills imorrn, då blir det genast mycket roligare här hemma.
Först ska jag hänga tvätt och slänga in en ny maskin.

Vad ska ni andra göra idag?
 

Vad händer idag?

Ska åka till dagis med flisan nu och sen vidare till högskolan, sov skit dåligt inatt, låg och tänkte på utkastet som vi ska ha färdigt till imorrn. Oooo är inte färdig, har inte ens börjat mede inledningen, ibland undrar man om det här var/ är något för mig, kommer jag att klara det här?, vi har inte ens fått svar på första tentan, och så sitter vi och skriver på tenta 2 redan.
Ringde syrran precis o frågade om vi skulle åka till tuna ieftermiddag, hon skulle höra av sig så fort hon viste när träningen började. Jag håller tummarna för ett vi kan åka dit.

Klockan är nu kvart över sex, Felicia har precis badat, när jag kom till dagis idag klockan 4 för att hämta henne visade det sig att hon hade gräddfil i hela håret, det hade tydligen varit grönsaker med dipp till mellis. Men nu är hon ren och fin igen.
Nu sitter jag och väntar på att Sofie ska komma över så jag kan göra min del av exa1 på tentan. Jag ska ge respons på hennes tenta utkast.
För att göra det lite roligare så bjuder jag på glass med choklad sås =). 
Det blev inge tuna park idag, syrran började träna redan klockan 18.00
Jag får springa ner till Gina imorgon efter skolan, kan fråga om Sofie och gänget har lust att följa med mig ner.
Några utav de här tröjorna ska jag köpa imorgon!!
https://www.ginatricot.com/#/collection


Det är såå tomt här hemma nu när Patrik är på utbildning i Linköping.
Får se jag kanske ska överraska honom med något imorgon när han kommer hem! =)



Söndag

Visst är söndagar helt underbara, man går runt i mysbyxor, inge smink, håret åt alla håll och kanter, men varför?, jo för att man kan!. Sen väntar ju en hel vecka med tidiga morrnar då man måste fixa håret, sminka sig, välja kläder, skor, glasögon, eller linser?..etc
Idag hjälpte Patrik mig med tentan.
Först var vi och lämnade Felicia hos mamma och pappa kan vara skönt med lite lugn och ro medans man pluggar.
Visst är han helt underbar som vill hjälpa mig igenom det här helvetet....
Mina klasskamrater Jennie, Anna, Sofie och Sandra sågs igår på Mdh för att hjälpa varandra. Tyvärr så kunde inte jag komma, vi hade bestämt oss för att höst städa hela den här helgen =(.
Senare på eftermiddan får jag ett sms av Jennie, där hon skriver att dom bestämt sig för att gå ut tillsammans på kvällen. Blev jätte ledsen, hade sååå gärna velat vara med!, men vi var bort bjudna till grannarna på middag.
Men jag fick jätte goa sms av dom under kvällen, där dom skrev att dom saknade mig, och att bara måste vara med nästa gång.
Jag lär få höra allt imorrn när vi ses kl 10.15

Imorgon åker Patrik till Linlöping med jobbet och kommer inte hem förren på Tisfag kväll klockan 18.00 =( Hur ska det gå?, jag var aldrig sovit själv i huset eller i lägenheten, kommer kännas jätte tomt och konsdigt. Felicia får lov att sova inne hos mig imorrn.
Någon som har lust att hålla mig och Felicia sällskap imorrn eftermiddag?.

Jag har glömt att berätta att vi vann i fredags på trisslotterna. Hade 7 stycken, och vi vann på 4!. Kanske inte miljonen, men 175kr :).


Syrran du måste följa med mig till stan imorrn eller på Tisdag behöver lämna tillbaka två tröjer på Gina, Och hitta något annat för dom pengarna =).


Lillstrumpan somnade som en stock ikväll, precis som på den här bilden


Lite smått och gott


Vi förlovade oss den 20/1-07


I sviten på Rival i sthlm.


Blir bjudna till Kroatien av mamma och pappa sommaren -08

Utsikten från våran balkong, helt underbart

Familjen annorlunda

Tar 1 glasvin innan vi ska bort

Sitter och smuttar på ett glas rött, innan vi ska bort till grannarna på middag. Ska bli jätte roligt, och det kommer med säkerhet bli en jätte trevlig kväll.
Idag har jag varit och köpt höst blommor till framsidan, fick bli 3 ljung och två små gröna träd (vet ej vad dom heter), är ingen hejjare på blommer men försöker iallafall. Blev riktigt nöjd med framsidan i somras.
 

Skrev ingenting igår så tänkte bara berätta lite vad jag hade för mig.
Vi var i V-ås med klassen på en föreläsning om mobbning, var jätte, jätte intresant samtidigt som det är ett väldigt laddat ämne att prata om. Fruktansvär vad vissa får gå egenom i skolan, dom som mobbar är ju inte riktigt kloka.
Som mamma tänker man på sitt eget barn, tänk om Felicia skulle bli mobbad, eller tänk om hon skulle vara en som mobbade. Den dagen den sorgen, vi ska iallafall göra allt i vår makt för att hon ska få en bra uppväxt och att hon ska känna sig trygg i sig själv.
Jag passade oxå på att shoppa lite, blev en 2 tröjor på Gina och en par byxor från Vila.
Byxorna har jag på mig nu är riktigt nöjd.

Får återkomma imorrn

Nu måste vi kila, botten upp =)

Tja

Nu borde jag egentligen sova, ska gå upp kvart i 7 imorrn för o ta tåget till V-ås kl 07.52. Vi ska på en föreläsning om mobbning, kommer nog bli en rolig föreläsning. När vi ändå är i V-ås tänkte vi, jag, Anna, Jennie, Sofie, Sandra och Malin stanna kvar på stan och käka lite lunch, springa in i en affär eller två.
Såg en jätte fint stickad tröja på Gina idag som jag kanske kommer köpa imorrn;).

Ikväll har Patrik vart ett jätte stöd i mitt skrivande av tent2.
Blä, för skolan just nu, fast det är jätte roligt att gå till skolan varje morgon, för tjejerna i klassen är så goa och vi har så otroligt kul ihop.

Hur många såg på okyldigt dömd igår?, det gjorde jag, MUMS för Michael P han är ju bara för läcker.
Stod i tidningen i veckan att han inte skulle vara med lika mycket i dom här avsnitten =(.

Idag var vi på sko punkten och köpte skor till Felicia, fan va det var svårt att INTE köpa några skor till mig själv.
Man vill ju alltid ha nya skor  det finns riktigt schyssta skor här och var. Men Patrik har rätt, om jag bara tittar i min garderob bland skorna så räcker det med dom jag har...... iallafall för det här året.

Jag måste bli bättre på att skriva lite mer här i bloggen, men som det är just nu så hinner jag inte göra det, nu är klockan redan halv 11 och jag borde ha sovit för en halvtimme sen. Så bye bye

Kroatien-07
Patrik, pappa, jag och syrran

RSS 2.0