Har Slappat i soffan hela dagen

Och orsaken till det är att jag var ute igår kväll med mina fina vänner. Vi besökte nya stället Villa etuna där vi dansade och sjöng hela natten lång. kebabsalladen som jag käkade till middag idag har aldrig smakat godare! Imorgon är det en ny vecka och nya tag. Det som står på schemat är c uppsats skrivande med Anna, söka jobb och självklart blir det ett gäng träningspass oxå, Måndag, tisdag, torsdag och fredag :)! Imorgon lägger jag upp ett recept på ett grymt gott GI bröd missa inte det!


Har Slappat i soffan hela dagen

Och orsaken till det är att jag var ute igår kväll med mina fina vänner. Vi besökte nya stället Villa etuna där vi dansade och sjöng hela natten lång. kebabsalladen som jag käkade till middag idag har aldrig smakat godare! Imorgon är det en ny vecka och nya tag. Det som står på schemat är c uppsats skrivande med Anna, söka jobb och självklart blir det ett gäng träningspass oxå, Måndag, tisdag, torsdag och fredag :)! Imorgon lägger jag upp ett recept på ett grymt gott GI bröd missa inte det!


Fredagsmys part 2 kan nu få börja!

Vilken urladdning tack för det Karin. Hädanefter kommer mina helger att kickas igång på gympozz!


Fredagsmyyyyys

Äntligen helg, jag ska in till skolan en snabbis för att fortsätta skriva på C uppsatsen. Helgen kickar jag sen igång med ett Attack/combat pass.
Kan det bli så mycket bättre?


Va glad jag blir!!

via mailen i måndags, JAG; tack för idag tycker det ska bli skit skoj att få jobba med er. Ses på onsdag! SANDRA: Tack själv, du är helt klart rätt person att ingå i gruppen! Mail skickat, News för v. 39. =)


Onsdagseftermiddag = gympozz

Idag kunde jag nästan köra 100% igen. Kroppen mår mycket bättre och jag börjar sakta men säkert att komma tillbaka igen. Jag har valt att träna 3 pass den här veckan: måndag, onsdag och fredag. Tanken är att kroppen min snart ska orka träna som vanligt igen. Därför smyg startar jag lite nu. Kommer bli tufft att inte åka ner imorgon kväll då klockan närmar sig halv 8. För att jag inte ska ramla dit ( åka ner ) så har jag bestämt mig för att skriva klart mina CVn imorgon kväll :)! Just nu finns där 10 jobb för mig att söka.


Blev värd på gympozz igår

Igår kväll satt jag mitt första pass på gympozz som värd ( receptionist ). Ingen kan ha missat hur mycket jag trivs i gympozz lokalerna. Det känns jätte kul att nu ha börjat "jobba" tillsammans med ett gäng otroligt härliga människor. Det planeras för fullt för ett jippo till Halloween återkommer med mer info när det är spikat och klart!


Mycket Skolarbete idag

Idag började jag skriva på meritportföljen som ska bestå av ca 15 sidor. Skönt att äntligen vara igång :)


Tur i spel eller tur i kärlek?

Oftast så brukar det ju låta så från alla håll och kanter då man köper sig en trisslott eller något annat spel. ( nej tråkigt ingen vinst denna gång heller men det betyder kanske att du har tur i kärlek?) det jag vill komma till var att igår på jobbet köpte jag två andelspel som min kollega gjort och vann!! Jag Har aldrig haft tur i spel, men tur i kärlek :)


Fredag

Fan, jag orkar verkligen inte en resa till! Krokodiltårar rinner längst mina kinder (igen ) finns där någon som kan väcka mig ur den här hemska mardröm snart?? Det ända jag vill är att allt ska bli som vanligt igen, är det för mycket begärt?


Nu är jag tillbaka på banan igen

 
Äntligen är jag frisk och kry igen. Inge halsont eller huvudvärk.
Öronen spökar fortfarande men käkar Ipren ( för inflammationen) och tar örondroppar tre gånger per dag.
Jag har frågat min läkare om det är okej att jag tränar, och hon sa att det inte alls var några problem.
 
Igår fick det bli ett BodyCombat pass och lyckan var total efteråt, tänk att jag äntligen är tillbaka till mitt rätta jag.
 
 

Efter en tids sjukfrånvaro så längtar jag ännu mer ( än vanligt) till träningslokalen!

Jag har bara kunnat kört tre pass på gympozz sen 11 augusti pga min förkylning och mina öronproblem. I eftermiddag direkt efter skolan så ska jag bege mig ner till gympozz för ett nytt försök. Body combat står på schemat med instruktören Sandra, det kan inte bli annat än sjukt kul!! Sista tiden har min skolväska sätt ut så här; men INTE NU :)


Omgång 2

Var på vårdcentralen idag igen :( och kom hem med:


Lill strumpan sover borta inatt

Saknar min Felicia!


Nickelback intog Globen igår kväll och vi var där.

Vilken spelning, vilket ös hela Globen gungade och hoppade konserten igenom. De får +++++ plus av mig. Tack Daniel för en kväll jag sent kommer att glömma.


Onsdag

Har precis bytt kläder och fixat till håret lite, snart kommer Daniel och hämtar mig: Globen nästa! Hoppas ni får en toppen Kväll, precis som VI :)!


Super nöjd

Jag anlände till frisörsalongen AMINO vid 13.00, och där blev jag omhändertagen av Sanna. Den här gången var det dax för både klippning och färgning. Några timmar senare, efter klippning och färgning, efter en kopp te, en bulle och lite kex är jag nu hemma Jag är super nöjd med både den nya frisyren och färgen. Tusen tack Sanna för hjälpen.
 

Dagens elle

I ett par sköna harem byxor från bik bok och en transparent skjorta från JC. Skor från Sko punkten.


Klippning och färgning

Idag ska jag äntligen till frissan och frächa upp håret en anning.

Aminos blogg
http://salongamino.blogg.se/

Innan så blir det plugg i några timmar tillsammans med Anna.

Ikväll blir det ett Core pass =)

Lyckorus!

Ny vecka nya tag nu kör vi! Lyckan ikväll efter första riktiga träningspasset sen 11 augusti ( gympozz ) är total. Vilken stämning, vilken energi vilka grymma instruktörer. Tack alla som var med ikväll på nancys body combat pass. Vi gjorde det. Svetten rann och jag sitter nu i soffan och pustar ut.


Måndag

En ny vecka med nya utmaningar, me like! Jag börjar känna mig piggare igen, det onda i halsen har släppt och jag börjar äntligen komma tillbaka till mitt rätta jag. Den här veckan har jag mycket roligt att se fram emot :). Imorgon ska jag klippa och färga håret. Det var min fina sambo som tyckte att jag skulle unna mig något nu när jag inte har mått så bra :)! På onsdag åker jag och Daniel upp till Sthlm till Globen för att ses nickelback :). På lördag får vid middags gäster en rolig vecka väntar. Höll på att glömma en viktig sak träningen, nu kör vi!!


Årets sista slagsta glass

Intogs idag innan jobbet tillsammans med härligaste familjen! Gott som tusan men kallt som f@n var det.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1324918/images/2012/pic_504cc57addf2b37b500049b8.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1324918/images/2012/pic_504cc57addf2b37b500049b8.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1324918/images/2012/pic_504cc58ce087c31a55685364.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1324918/images/2012/pic_504cc58ce087c31a55685364.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1324918/images/2012/pic_504cc5dd9606ee0df9cef41e.jpg" class="image">


Årets sista slagsta glass

Intogs idag innan jobbet tillsammans med härligaste familjen! Gott som tusan men kallt som f@n var det.


Lördag

I kalendern igår stod det fest hemma hos Jeanette. Ingen har väl missat att jag har varit sjuk under en längre tid så en helkväll med en massa alkohol och dans in på småtimmarna är inte vad min kropp behöver just nu! Jag ville hemskt gärna träffa alla så jag tog bilen och drack bubbel vatten. En super trevlig kväll med god mat blev det och jag tackade för mig kl 22.00.


Vi har kul vi

Tja begreppet hållbar utveckling är ett rätt komplex begrepp som vi idag skulle sätta tänderna i! Det är knappt 4 månader kvar i skolan, inte speciellt många föreläsningar har vi kvar heller :) läraren som vi hade idag är ta mig sjutton den roligaste läraren som jag har haft på mälardalenshögskola. Tio poäng till honom! Jag, Anna och Frida idag under en diskussions uppgift, det blir så mycket roligare att diskutera hållbar utveckling om man kan få göra det under lite trevligare former :) go fika.


Heldag i skolan

Fredag och heldag i skolan :( det är bara att bita ihop. Tur att jag har så Goa kursare.


Dagens elle

Hej kära ni! Är precis på väg in till skolan ( Mdhs bibliotek )för att leta efter passande litteratur till C uppsatsen! Vi hörs lite senare :)!


Bik Bok

Kanske skulle en shopping runda kunna muntra upp mig, eller inte =(! Hur som så gillar jag det här skärpet, finns att köpa på Bik Bok för 199kr.

Fortsätter att vila då.. :(

Vila, vila hur svårt kan det vara..?... Längtar tills jag kan få sova en hel natt utan att behöva vakna och känna paniken i kroppen. Jag Längtar efter våra vardagsrutiner. Jag önskar att jag kunde få vara frisk!!


Skoldag 2

Hej ! Nu sitter jag på bussen på väg in till skolan idag går vi heldag 9.15 - 16.00. Två föreläsningar 1 om examensarbetet och 1 om hållbar utveckling. Idag går mina tankar till en nära vän styrke kramar till dig!


Finns det ett land mitt emellan?

Om det nu skulle visa sig att det gör det så är det just där som jag befinner mig i just nu... Mitt emellan att vara frisk och att vara sjuk. Jag är så jävla (ursäkta språket) less och trött på att inte mår bra Ärligt talat tycker jag nog att det är värre att må som jag gör (har gjort under en längre tid) än att vara sjuk. Det jag menar är att man är inte tillräckligt frisk för att kunna göra nått roligt (typ träna, känna sig pigg) men inte tillräckligt sjuk för att kunna få ligga hemma och endast kurera sig. Sååå tråkigt och det känns trist att missa massa träning IGEN. för bara 1 månad sen så trodde jag att jag äntligen hade blivit frisk och träningsmessigt så kändes allt så bra jag körde flera pass i veckan precis så som jag vill ha det. Sen var det dax att må dåligt igen Ont i huvudet och svullen/öm i halsen... inte kul!.
 
Det sjuka nu är att jag hade kunnat tränat heeela förra veckan, MEN då jag knaprade penicillin för öroninflammation så avstodd jag träningen. MEN så visade det sig i Lördags då jag åter igen åkte till läkaren att jag inte alls hade öroninflammation utan var "bara" irriterad i ytterörat och pencillinet som jag precis hade käkat hade inte gjort någon verkan alls. Istället så fick jag örondroppar som jag ska ta 3 gånger per dag i 10 dagar. Jag hade inga bakterier då i kroppen så träna hade inte vart några problem.
Det var som att trycka på en knapp i Lördags eftermiddag, halsont och huvudvärk. TACK SOM FAN för de lyckorus som jag timmarna innan hade känt då läkaren sa till mig DU KAN TRÄNA ingen fara.
Idag var jag på apotektet och köpte strepsils tabletter som dels tar bort det onda i halsen men tabletten har även en bakteriehämmande effekt.
Jag är så sjukt less på det här nu AAAAAAAAA!!!!!!!!!!! frustrationen är total!
 
Så länge som jag nu har blivit tvungen att avstå från träningen har inte hänt på år.
 
I all min ilska och frustration över att behöva befinna mig i detta mellan "land" så försöker en del av mig säga till mig själv gång på gång "LÄGG INTE ENERGI PÅ DET DU INTE KAN PÅVERKA! Jag kan inte påverka den här förkylningen speciellt mycket, hur gärna jag än skulle vilja. Inget jag gör eller säger kan få den att försvinna.
Det jag där emot kan göra är att tillbringa tid med mina nära och kära visa dom hur mycket de betyder för mig.
Det är inte hela världen att inte kunna träna på 1 månad.
 
Nya tag igen nästa vecka!
 
 

Första dagen i skolan check!

Är precis hemkommen från första föreläsningen/ skoldagen. Det här är sista terminen så mycket idag handlade om C uppsatsen. Spännande!! :) imorgon ska jag sitta med min kursare Anna och så ska vi skissa på ett PM.


Familjemiddag

Igår var vi på familjemiddag hemma hos mamma och pappa. Allt smakade gudomligt gott och vi hade en toppen kväll!


RSS 2.0