Projekt legobygge

Barnen berättade för oss att de hemskt gärna skulle vilja bygga en legostad där av har vi startat byggprojektet: Legokonstruktion där tanken är att en stad nu ska växa fram.
Min dag, samt flera av barnen har därför tillbringat flera timmar inne i legorummet. Vi har planerat, samtalat och hjälpt varandra att påbörja våran Legostad.
 
Det här är hur kul som helst!.
 
Idag skapades det flera hus, en polisstation, gargage, och en massa bilar.
 
Fortsättning följer.
 

Mio Möbler

På min lilla shoppingrunda igår så svängde vi förbi Mio möbler på vägen hem och där köpte jag en Ljuslykta för endast 199 kr.



Godmorgon

Godmorgon, ny dag, nya möjligheter!.
En ny dag för kroppen att bli frisk på. Jag är i princip frisk nu. Bara liiite snorig och hostar gör jag fortfarande, dock inte lika mycket. Tack och lov för det! Den där förbannade hostan höll mig vaken delar av nätterna i förra veckan.

Ett tips på god frukost

Jag käkar en skål med yoghurt ( mini) tillsammans med pauliuns flingor med fullkornsdinkel med kanel i och toppar med bananpengar :)!
Denna frulle står jag mig på i 3 timmar sen!

Nu är det dax att dra igång bilen och lämna Felicia på dagis för att den åka vidare till jobbet :)


Öppnar bloggen igen!

Efter flera månaders uppehåll har jag nu bestämt mig för att ge mig på bloggandet igen.

En hel del har hänt sen sist jag skrev bland annat så har jag bytt jobb! ( fortsättning följer på det i ett annat inlägg)

Hoppas att jag får tillbaka alla mina läsare, och att ännu flera därute kan hitta hit.

Februarimånad = sjuk månaden och Jag åkte självklart dit och har nu varit hängig i 1 vecka och jag blir säkert tvungen att stå över ett par träningspass till :/.
Det bästa vore om jag kunde fly från stan i ett par dagar tills jag blivit frisk och är på banan igen. Det är inte det lättaste att låta bli att träna då jag är van vid att träna 5 till 6 pass i veckan.
Idag skulle jag ha kört Bodypump kl 15.00, idag åkte jag istället ner till stan i några timmar tillsammans med Felicia och elisabeth. Jag Kom hem med en ny sjal från GinaTricot, och en ljuslykta från Mio möbler. ( bild på den kommer jag att lägga upp i nästa inlägg).

Jag och Felicia idag på väg ner till stan.


RSS 2.0