Hon är allt, mitt allt!

Min Älskade dotter!


Rosa bandet galan ikväll

Ikväll sänder tv 3 bröstcancergalan och självklart så sitter jag bänkad framför Tvn och snyftar. ( det gör sååå ont att se hur en ung kvinna/ mamma till två små barn på 2 och 6 år inte kommer att få vara med och se sina barn växa upp För hon kommer inte att överleva! )Va med och skänk pengar ni också, för tillsammans kan vi göra skillnad desto mer pengar vi skänker till forskningen desto större blir chanserna att det en dag finns ett botemedel mot cancern.





Tisdag check!

En lite snabb redogörelse för hur min dag har varit: spännande, lärorik och roligt.

Jag och Anna har kommit igång bra med C uppsatsskrivandet ( efter ha haft några veckor ifrån skolan ) så är vi nu på banan igen ROLIG.

Jag har vart på min tredje intervju idag, check!

Har hittat fler jobb sol jag vill söka. För bara några månader sen var jag orolig att det knappt skulle finnas några jobb alls att söka men nu finns det en hel del jobb för mig att söka :)

Gjorde ett nytt försök ikväll med träningen men tänker inte ropa hej ännu.

Lite reklam för vad som komma skall:


Under kvällsmaten sprudlade idéerna

det hela började med att jag kikade in på colorelles blogg dom har precis blivit färdiga med renoveringen av deras nya kök.

vi har under en längre tid pratat om att renovera köket det som hindrar oss från att riva det befintliga köket är pengarna då Vi inte vill låna hela beloppet vi kommer att lägga in en större summa kontant.
Vid kvällsmaten bara sprudlade det idéer från oss båda. Ser så mycket fram emot att få börja renovera.


Mor och dotter

Jag och Felicia hade en mysig stund på Tuna park idag. Hon kom hem med två par nya byxor, 1 pälsväst, nya hårspännen och en leksak. Jag fick 1 tröja och Patrik fick tyvärr ingenting denna gång.


Säljer våran tacoservis


Jag har mycket att stå i idag, precis så som jag vill ha det!

Att schemat för dagen är fullspäckat är enligt min mor och sambo ett friskhetstecken för mig.

Idag ska jag plocka fram tacoservisen, fota den och lägga upp den på köp och sälj sidorna på fb. ( lägger upp en bild här med) om ni är intresserade så skicka en kommentar :). Om jag inte får den såld innan den 25 november åker den med på loppisen i munktell.

Idag ska ALLA kläder ( Felicias och mina ) som ska med till loppisen tvättas. Rädd för att det kommer bli ett par maskiner :(

Ska även rensa ur lite leksaker.

Jag och felicia ska ta en sväng till Tuna park i eftermiddag och titta efter Felicias outfit för Funky kidz framträdandet den 26november, fotbollskläder är gruppens tema i år. Förra året var de indiantema.

Då är det dax att kicka igång dagen!!:)


Halloweenmiddag med mina föräldrar

Vi har haft en toppen kväll tillsammans med mina föräldrar. Receptet på grytan som vi bjöd på lägger jag upp imorgon. Den blev super god missa inte det. Fortsatt trevlig kväll på er alla själv så går jag nu och lägger mig. Imorgon blir det nog en sväng till på Tuna park.


Höst i all ära

Jag och Felicia åkte till Ica maxi efter dagis/jobbet idag. Det var vi + halva Eskilstuna där och det kan ju bero på att lönen kom idag :) på lördag har vi bjudit över mina föräldrar på middag och det kommer bjudas på något riktigt höstligt. Receptet lägger jag upp på söndag missa inte det!


Fotografering på dagis

Idag är det den obligatoriska fotograferingen på dagis. Lillstumpan har själv valt kläderna och frisyren.


Jätte trött men jag kommer att somna med ett leende på läpparna

Barnbacillerna har återigen hälsat på hos mig. Förkyld eller inte, oavsett vad så stod det intervju kl 15.45 i kalendern idag. Efter ett par timmars sömn mitt på dagen och ett par Ipren i kroppen så lyckades jag sminka mig och göra mig redo för intervju nr 2. Var jätte nervös att jag inte skulle lyckas att prestera bra under intervjun pga att jag inte känner mig kry. Men jag gick från intervjun med ett leende på läpparna och nöjd! Hade inte kunnat sagt mer eller vart på något annat sätt än jag var. Hoppas att de hör av sig! Av 57 sökande så tog de ut mig + 12 till för intervju.


Intervju nummer 2 imorgon.

Dax att packa väskan igen och göra sig mentalt redo för ännu en intervju :).


Fredagsfika hemma hos fina vänner

Efter praktiken i fredags cyklade jag och Felicia över till Frida med familj. Det var jätte länge sen vi sågs så tiden där gick alldeles för fort. Har turen att få träffa dom en stund idag igen. Medan tjejerna dansar tänkte jag och Frida ta en promenad och snacka lite skit. Lite extra energi är nog precis vad jag behöver för jag vaknade inte på mitt bästa humör idag. Lite tjejsnack och sen få umgås med några härliga jobbar tjejer så ska det nog lösa sig:)! Just det käkade årets första pepparkaka i fredags med!


Två Slutkörda tjejer efter Karins dunder pass i fredagskväll

Jag och Johanna!


1 av 2 intervjuer är nu avklarad

Idag var jag iväg på min allra första arbetsintervju ( för den utbildning jag nu besitter). Samtidigt som det kändes läskigt så kändes det även riktigt roligt. Av 30 sökande så var jag 1 av de 6 stycken som de valt ut att kalla till en intervju. Nu har jag i alla fall gjort det och det var rätt roligt jag ska på det igen på måndag :). Nu ska jag åka iväg och köra ett tufft träningspass, jag vet någon som kommer sova väldigt gott i natt :)


Reklam för en god sak!

På måndag vecka 44 kör ( gympozz)igång vår insamling till en hjärtstartare. Vi vill vara först i byggnaden med att erbjuda fullständig-livräddande åtgärder! OM olyckan skulle vara framme är våra instruktörer och värdar tillsammans med rätt utrustning snabbt på plats. Under vecka 44 får du som medlem ta med dig en kompis gratis, hur många gånger du vill! Det kommer att finnas insamlingsbössor i lokalen så...
börja spara dina mynt redan idag, vi tar mer än gärna emot dom! =)) På lördagen har vi en superduper-träningsdag! Megamycket pass och öppet 8.30-18.00, utställare, massage och försäljning av hälsoprodukter och lättare förtäring på plats!
Kom ner och kör!
Bjud in och gör nytta för en god sak! För 50 kr får du hur mycket träning, kärlek och gemenskap som helst! 3 november - Be there!
 
 
Lördag 3 November
Öppet mellan 08.30-18.30
Entrepris 50 kr
(hela intäkten går till insamling av en hjärtstartare)

09.00-11.00 Spinning Race (RPM/Spinning)
11.00-12.30 Pump Challenge (Pumpa Tungt)
12.30-14.30 Dance Party (Sh`Bam/Body Jam/Afro)
14.30-17.30 Combat-Attack-Marathon (BodyCombatAttack)
 
Kom och kör delar av marathon passen =)
 
Jag kommer finnas på plats hela dagen och jag kommer att vara med på Marathon passet Bodycombat/Bodyattack

Feras, Kristin och ni andra på passet nu kör vi

Som jag har längtar och idag väntat på att äntligen kunna åka ner till gympozz och köra ett helt tisdags attackpass tillsammans med ett 60 tal andra tuffa attackare =).
Gårdagens träning gick bra och jag är snart på banan igen ( 100%).
 
Kom igen nu kör vi!!
 

Ny vecka nya möjligheter

Idag hade jag den hör klassen själv för första gången det gick bra och imorgon är det på det igen. Imorgon ska jag hålla i en matematiklektion tur att barnen bara går i år 1för mina mattekunskaper är inte de bästa. Jag är nyss hemkommen från veckans första träningspass bodycombat :) nu sitter jag i soffan och har precis käkat och nu börjar jag bli trött.


eLLe

Igår kväll hade vi middagsgäster och det blev en hel del vin till maten och även efter maten :). Idag blir det kebab till kvällsmat!


En rätt så nervös Eleonor väntar spänt på:

Igår blev jag uppringd av en kvinna från stadshuset. Så här glad som felicia är på bilden blev jag för samtalet!


Torsdags träningen

Igår kunde jag äntligen gå på höstens första torsdagsträning ( bodyattack) Sandra instruktören är f@n den grymmaste instruktören. Hon kan höja en till skyarna. Jag blev dock tvungen att köra på halvfart. Istället för att köra 100% så fick det bli ca 70%. Idag känns det i kroppen och jag är super taggad för Kvällens träning. Jag kommer att öka successiv om 2 veckor är det 100% som gäller igen. Ikväll blir det 70% sen blir det två vilodagar. och nästa vecka ökar jag till 80% och kör 3 pass :). Hur många av er läsare är det som tränar, vart tränar ni, vilka pass. Kan det vara så att några av er tränar på gympozz, eller vill prova? Kom igen nu jag har en hel del läsare varje dag så skulle vara roligt om jag kunde få lite, lite mer respons av er!:)


Godis i all ära

Mums va gott det skulle vara med lite godis. Snart är jag tillbaka och då ska jag gå och köpa mig en kexchoklad :)


Min Tisdagseftermiddag

Min Tisdagseftermiddag kommer jag att tillbringa tillsammans med lilla syrran. Vi ska bland annat kika på lite inredning på in och finn :). Jag Är sugen på en spegel i silver som dom har där inne. Får önska er en fortsatt trevlig dag allihopa. Min dag ska precis börja :)


Är grymt ledsen och besviken på sjukvården

Tack och hej Torshälla vårdcentral kommer inte sätta min fot där igen! På torsdag ska jag till Staffan Henriksson han är specialist på öron, nästa, hals, en privat klinik).
Receptionisten som jag talade med idag talade om för mig alla fel som Torshälla vårdcentral har gjort då jag har varit där. Nu kanske jag kan få ett slut på det här eländet!
 
Återkommer på torsdag eftermiddag med provsvaren =), håll tummarna för mig, att de hittar orsaken till denna förkylning. 

Jag saknar mitt riktiga jag

Det har gått flera månader nu och jag har bara kunnat tränat 5 st hela pass sen i början av Augusti.
Nu börjar säkert ett flertal av er där ute att sucka och stöna ( måste hon gnälla/ tjata om träningen IGEN). Men jag tror inte att ni kan förstå hur det känns i kroppen och själen att gå från att ha tränat 4-5 dagar i veckan ( vissa veckor mindre) i flera års tid, till att nu bara ha kunnat kört 5 pass sen början av augusti.
Det är skit tufft, jag både ser och känner att kroppen inte "ser ut" som den gjorde innan sommaren och heller inte mår särskilt bra.
Visst det här är inte för alltid jag kommer bli frisk och jag kommer att hitta tillbaka till mig själv men just nu är det sjukt tufft. Skulle behöva stöttning. Jag har några fina vänner där ute ( ni vet vilka ni är =), som har kramat mig en extra gång eller skrivit ett gulligt sms till mig. Sånt värmer ska ni veta!
 
Jag skulle vilja byta ut det här:
 
Mot det här:
 
Och jag vill göra det NU!
 
 
    

Lördag

Yoghurt, müsli, valnöttsbröd, salamikorv, paprika, juice, grapefrukt. Super god frukost!


Felicia

Nu har Felicia och hennes pappa kommit fram till att hon ska spara ut luggen.


Mys hos mor och far ikväll

Ikväll tillbringar jag och Felicia kvällen hemma hos min mamma och pappa. Patrik är på fest.


Godmorgon allesammans

Hej! Idag är det heldag i skolan som gäller. Med Ett par Alvedon i kroppen så fixar jag det nog denna gång också. Igår fick jag beskedet från öron näsa hals jag har fått en remis dit den 22 oktober ( det var deras tidigaste tiden de hade ) fatta va låångt det är tills dess nu har jag gått och dragit på något sen 11 augusti ( ena dagen / veckan känns det helt okej, känner att det ändå inte stämmer! :( snälla säg att de kan hjälpa mig! Utan att ens behöva tveka kan jag lätt säga att den här hösten känns helt jävla meningslös!


Jakten efter de perfekta skorna...

Idag åkte jag min syster och Felicia en snabbis till Sko punkten för att ragga nya skor. Jag är ute efter ett par stövlar ( höga ). Hittade ett par snygga för 500 kr köpte dom dock inte, inte än. Sen så sprang jag på ett par skit schyssta skor på Din sko. Tänk om plånboken kunde vara lite, lite större ibland :(


Jobb + träning

Nu är det dax att åka ner till gympozz och jobba lite, avslutar sedan dagen med ett BodyCombat pass.


Lättlagad GI-limpa

Min sambo bakade ett nytt bröd till oss i helgen. Super gott blev det såhär bjuder jag på receptet!
 
Genom att byta ut vetemjöl mot dinkel, ett vetekorn som innehåller med protein, mineraler och vitaminer sänker man GI-värdet.
 
1 limpa
3 dl dinkel fullkornsmjöl
3 dl rågmjöl
1/2 dl linfrö
1/2 dl solrosfrö
1/2 dl pumpafrö
2 dl blandade nötter ( ex valnötter, mandlar, cashew, eller hasselnötter)
1 tsk salt
1 1/2 tsk bikarbonat
6 dl naturell yoghurt
Smör och sesamfrön (till formen)
 
Så här gör du:
 
Sätt ugnen på 175 grader.
Smörj en avlång form med smör Bröa formen med sesamfrö.
Rör ihop alla ingredienser i en skål.
Lägg över degen i formen.
Grädda i nedre delen av ugnen i 45-50 minuter
 
Smaklig måltid =)!
 
 

RSS 2.0