Jag saknar mitt riktiga jag

Det har gått flera månader nu och jag har bara kunnat tränat 5 st hela pass sen i början av Augusti.
Nu börjar säkert ett flertal av er där ute att sucka och stöna ( måste hon gnälla/ tjata om träningen IGEN). Men jag tror inte att ni kan förstå hur det känns i kroppen och själen att gå från att ha tränat 4-5 dagar i veckan ( vissa veckor mindre) i flera års tid, till att nu bara ha kunnat kört 5 pass sen början av augusti.
Det är skit tufft, jag både ser och känner att kroppen inte "ser ut" som den gjorde innan sommaren och heller inte mår särskilt bra.
Visst det här är inte för alltid jag kommer bli frisk och jag kommer att hitta tillbaka till mig själv men just nu är det sjukt tufft. Skulle behöva stöttning. Jag har några fina vänner där ute ( ni vet vilka ni är =), som har kramat mig en extra gång eller skrivit ett gulligt sms till mig. Sånt värmer ska ni veta!
 
Jag skulle vilja byta ut det här:
 
Mot det här:
 
Och jag vill göra det NU!
 
 
    

Kommentarer
Postat av: Chrissan

Jag är livrädd för att bli sjuk nu när jag är inne i ett flow. Var så fullt ikväll på pumpen att vi fick låna vikter av varandra.;)

Svar: Ja, Feras och Kristins pass ser riktigt tufft och roligt ut. ( jag sitter ju värd den tiden så kommer tyvärr inte kunna delta på det passet). Längtar tillbaka till Tisdags attacken med dom två. Om några veckor så då är jag tillbaka =). Hoppas du slipper bli sjuk, tvätta händerna mycket och käka vitaminer som blåbär, grapefrukt, drick mycket vatten och håll tummarna..
Elle

2012-10-08 @ 20:39:19
URL: http://chrissanssvammel.blogspot.com
Postat av: Fia

Du kommer stå där och svettas SNART igen =) Du måste låta kroppen läka helt innan. Tråkigt men viktigt. Vill inte att du ska bli riktigt sjuk=((
När ska vi ses=)?

Kram Fia

Svar: Tack gumman, jo jag vet men tycker att jag vid flera tillfällen har hållt upp 2- 2½ vecka i stöten men jag tror inte att jag har fått rätt behandling från början, så det är något skit som aldrig verkar vilja släppa mig/ kroppen men nu ska jag till en privat läkare specialist på öron nästa hals på torsdag vi får se vad han kan hitta, eller hitta på=).Ja, när ska vi få till en träff, snart är ju charlie 1 år...hahha... nej men tiden går ruggit fort. Hur mår du själv träffade din man på jobbet i söndags och han talade om att du heller inte är riktigt kry, stackare!! Men en eftermiddags/ kvälls fika på tuna kanske? eller så kommer jag förbi er. vi kan väl ringas?, ring mig! =)
Elle

2012-10-08 @ 21:18:26
URL: http://www.hemmahosfiffi.blogspot.comb

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0