Ny i garderoben

Idag var jag en stund på stan och hem kom jag med en sån här skjorta från H&M men jag köpte en so är blå, den ska jag ha imorgon!


Har precis kommit hem från ett Body Pump pass jag är helt slut i mina muskler med det sagt så säger jag god natt allihopa vi hörs imorgon =)


Förbereder inför nästa lektionen som börjar om 10 minuter

Vi är inne på våran andra vecka i temat kropp och hälsa, på förmiddagen har vi tittat på två filmer en om kroppens utsida och en film som handlade om mat. Nu är barnen ute på rast och jag håller på att fixa lite inför nästa lektion.


En rätt trött och sliten tjej

Hej på er. Nu börjar jag känna att det var länge sen jag hade en ledig dag en vanlig arbetsvecka måndag- fredag ca 35 Tim har jag gjort men istället för att vara ledig och ladda batterierna under helgen nu så har jag jobbat 17 timmar istället. alla måsten måste göras även den här veckan utan någon fri dag jag längtar redan till fredag! Nu ska jag smaska i mig en pasta sallad och sätta mig o skriva mina kriterier i vfu boken varför vara ledig nu... Hoppas att träningen har gett mig lite nya krafter för dom skulle jag att behöva nu tro mig.


En lunch på Max

2 väldigt nöjda flickor


Måndag

Hej kära ni. Nu är det sista veckan på praktiken, tänk va 5 veckor har gått fort. Idag fick jag förfrågan om jag skulle vilja vika i min handledares klass framöver, topp betyg eller?! Efter skoldagen idag blev jag tvungen att åka till lasarettet för att hälsa på pappa. Det gör så ont i mitt hjärtat att se honom sjuk igen. För varje gång mamma ringer och berättar att pappa ligger på sjukhuset så får jag en klump i magen, jag sover illa och går mest o bara grubblar hur många gånger? hur mycket ska hans kropp fixa/ orka... Jag tycker så synd om honom.


När första ljuset brinner

Första advent idag och nedräkningen till julen har börjat. Dagen har spenderats genom att jobba, så går det när man jobbar extra i affär - både lördagar och söndagar går åt Lördag 12-21.15 och idag gick jag 13-21.15. Hoppas ni alla har haft en fin första advent. Kramar

Arbetsplatsen

Sitter på jobbet, i fikarummet och det är bara 5 1/2 timme kvar att jobba. Ikväll hoppas jag på trevliga kunder, så det inte blir så läskigt som det blev igår kväll då hade det varit skönt om jag hade haft en manlig kollega vid min sida.


Middagen är serverad

Vilken brakmiddag det blev ikväll då....Sitter på jobbet och njuter av en Findus, linguine al gamberetti= linquinepasta med räkor i tomat- och vitlökssås. Bara 2 1/2 timme kvar nu.


Den är ju klockren

En ny klocka till uterummet, check! 1600 kr fattigare, check!


Kvälls mys

Jag njuter av en glögg och en lussekatt!


Fredag

Välkommen kära fredag!!! Idag har jag pluggat, advents pyntat och överraskat Patrik med att ha middagen klar när han kom hem från en övernattnings kurs tillsammans med chefer ifrån stan. Middagen serverades i uterummet tillsammans med en ny medlem i familjen.


1:a advent

1:a advent börjar närma sig med stormsteg på Söndag smäller det, då hänger det julstjärnor i var och vart annat fönster, vardags gardinerna bytts ut till julgardiner och den traditionella ljusstaken är snart på plats. Jag kommer även i år att ställa fram mina (vita) blockljusvarianter med 1 2 3 4 på. Förra året slog det ner som en bomb överallt fanns dom att köpa i olika storlekar, färgen och olika slags designer på siffrorna. ALLA ville byta ut den traditionella ljusstaken mot en sån och jag var 1 utav dom. Har hört på flera håll att många är lite mätt på alla dessa blockljusvarianter nu, men det är inte jag, kan ju bero på att jag älskar blockljus.

Min kära vän Marie har precis ställt fram sin fina adventljusstake.


Hemma hos oss är julen inte "extra allt" utan ganska så nedtonad. Några röda kuddar och andra textilier funkar alldeles lagom ihop med några julblommor, en liten gran och någon tomte här och där.

Hur ser det ut hemma hos er, hur pyntar ni? Kom igen nu så många läsare som jag har så borde det bli en massa roliga svar nu!

Svätt, mera svätt

Ett av mina absolut favorit ställen. Ett ställe där jag är flera timmar i veckan


Torsdag

En dag närmare helgen, dom flesta roppar YEY nu!, själv så roppar jag yey snart jobbar helg och lite mer pengar i plånboken, som kommer i slutet av December.... Idag har jag varit på praktiken i vanlig ordning efter det så var jag hemma en sväng och skrev på en tenta. Tänk om jag hade kunnat skrivit att jag hade varit på stan istället och plockat med mig lite snyggt hem för att visa er. 

I natt är jag och Felicia själva Patrik är nämligen iväg på någon kurs så det blir bara Felicia och jag i kväll. Det mysigaste med det är att hon kommer sova i våran säng inatt.

Idag fick jag ett helt galet samtal, hoppas att jag fram över kommer kunna dela med mig av samtalet till er!  

Fröken för en dag!

Vi har precis påbörjat ett nytt tema arbete i klassen och det är kropp och hälsa. Idag har vi varit på studiebesök på Ica för att lära och bekanta oss med olika grönsaker och frukter. Det blev tipspromenad provsmakning av en massa goda grönsaker. I klassrummet håller vi på att skapa en hälsovägg. Nu ska vi ut och träffa gymnastik läraren så ska hon prata om hur viktigt det är med motion och så ska vi på ta pulsen. Gud va roligt det är att få vara lärare!!!


Snygga kläder, ja tack kom till mig

Snygg kombo från H&M, ja tack vill gärna ha.

Funkar lika bra till vardags som till fest tycker jag!. Till vardags skulle jag skippa ringen och örhängerna och köra på platta skor. Medans till fest eller annan tillställning skulle pumpsen åka på direkt, någon snygg ring (som på bilden) och ett par snygga örhängen så är outfiten klockren, tycker jag. Vad tycker ni?

Tips på schyssta pumps

Tips på en ur skön och skit snygg blus från H&M för endast 149 kr. Jag har använt min ett flertal gånger nu =). Det går / tycker jag att kombinera blusen med ett skärp också. Ett plagg blir till två olika plagg med hjälp av ett litet skärp me like!



Den här svarta blusen med långa ärmar, något kortare fram än bak passar mig i smaken, om den finns i stan så kommer jag haffa en nästa gång jag är på stan. Endast 149 kr. 



En prickig liten blus med knytband upptill inte så tokig faktiskt.


Oj oj oj va kläder det finns, nu börjar klockan bli mycket så hinner inte lägga upp flera just nu.
God natt! 

Sporthallen i Lördags



Några av de trogna Attackarna uppträdde i sporthallen i Lördags kväll, jag är inte med och kör!

Ica affären i Slagsta där är jag ofta, lite för ofta!

Just nu står jag och väntar på en grillad kyckling så länge haffar jag en tidning.


Something new

Hej fina ni! I natt har jag sovit lite illa, Felicia vaknade och hade kissat i sängen (hon blev helt förtvivlad) efter ha tagit bort alla sängkläder, tvättat henne, kissat igen, så kunde inte jag somna om. Tankarna började snurra, jag låg och strukturerade upp dagen idag, vad ville jag ha på mig?, hur skulle jag börja skriva loggen på datorn idag? och hur skulle seminariumet se ut i eftermiddag?. Jag började fundera på helgen, som jag ska spändera på jobbet. Det mest irriterande var ändå att jag började bli hungrig. Efter ha försökt ignorera det i 1 timme ungefär, utan resultat blev jag tvungen att tassa upp och käka en skål med yoghurt. Den här natten har inte vart speciellt rolig. Vet ni vad, jag är sååå sugen på att ta en runda på stan. Syrran och jag pratade igår och försökte få till en dag i veckan för lite shopping, jag vill köpa något nytt!! Vi fick tyvärr inte till någon dag den här veckan. Hoppas på nästa vecka=).

Mums, det här är precis lika gott som godis!!!


Tjohoo

Hej!
Som vanligt så rann svetten på Attacken idag och efteråt var jag helt slut i kroppen, Me like! Herregud va bra träning. Jag har faktiskt kört Attacken i flera år (Mycket och regelbundet efter Felicia föddes) så jag vet vad jag talar om. Jag ska inte ljuga visst så tränar jag för att se resultat, men det handlade MYCKET mer om det för ett par år sen, då ville jag bli av med mamma kilona som jag la på mig. Jag vägde 73 kilo när vi var inne på förlossningen och nu väger jag 53-54 kilo. Idag är jag nöjd och tillfreds med min kropp jag äter VAD JAG VILL, men jag skulle kunna dra ner lite på sötsakerna under helgerna det blir oftast alldeles för mycket choklad och godis då. Tänderna tar mycket stryk!. Jag tränar för att MÅ BRA dvs jag är mycket piggare, sover bättre om nätterna och håller mig frisk tack vare min träning. Skulle dock inte tacka nej till lite mer muskler vill gärna ha en stark och frisk kropp.

Nu är jag mätt och belåten har precis käkat en surdegssmörgås med lyxräkor, ruccolasallad, rödlök och paprika på. Och druckit ett stort glas färdigpressad apelsinjuice.
Snart börjar Desperate Housewives och till det ska jag smaska i mig lite röda vindruvor.
  

Lite nytt i garderoben

För några veckor sen tog jag och Elisabeth en tur till Västerås... igen... Ett av plaggen som jag då köpte är den här polotröjan från Gina Tricot, ur skön. Den finns i flera olika färger och kostar endast 199kr.


Spakällarn

Såhär i höstmörkret sitter det rätt fint med en kroppsmassage tycker jag! Jag Kom precis hem ifrån SpaKällaren, där jag fick härlig rygg massage.


Beck

Nu ska vi titta på Beck! Mys pys


Det blir träning i eftermiddag tillsammans med 2 härliga tjejer

I eftermiddag ska min kompis pröva att köra Body Attack för första gången, hoppas verkligen att hon kommer tycka om det!

I morgon blir det milen!


Några bilder från Ullared

I Torsdags morgon var vi på plats i Ullared, vi fick stå i kö i 5 minuter =)


Tomtarna hälsade oss välkomna


Dom bli perfekta att ställa i uterummet sen....




En mycket nöjd Eleonor igår kväll innan gästerna kom



Efter några timmars shopping blev vi tvugna att käka lite


Det går ju inte att låta bli godsakerna då det är så billigt




Första lasset gick på 2900kr


Lyktan plaserade jag sedan i uterummet



Jag köpte även en sån här:



Lite..... käk innan bussen sedan skulle ta oss hem igen.
Slutsumman blev 3500kr jag är jätte nöjd med allting som jag köpte!


Hejdå Ullared, för den här gången!


Våran nya glögg muggar (från Ullared) invigdes igår ikväll







Man borde se över Kvaliten!

Hej kära ni!
Igår blev jag 3500kr fattigare på Ullared men va mycket bra saker jag fick!
Synd att inte resan stannade vid 3500kr dock, för på vägen hem sen så går mobilen sönder jag har inte haft min I Phone i ett år ens och jag har redan fått skickat in den i gång på lagning. (fick en helt ny tillbaka) Igår PAJJADE den nya I Phonen när den låg i mitt knä på bussen!, Inte så bra kvalite på dom här mobilerna inte. Som ni förstår så har jag INGEN mobil för tillfället. Tur att FB finns i sånna här lägen ;).
Jag som hade lite bilder som jag skulle lägga upp från Ullared.

Vi hörs i eftermiddag!


En trip till Ullared

Hej fina ni.
I natt åker jag till Ullared med syster och mamma jag har en rätt lång lista på saker som jag hoppas på skall kunna hitta där, bla julklappar, lampor, kläder (till familjen) tror inte att jag kommer göra några direkta fynd vid damavdelningen, sist kom jag bara hem med två tröjor till mig och dom köpte jag från barnavdelningen, så mitt krut kommer inte att läggas vid klädavdelningen utan vid inredning och leksaker i år. Hoppas också på att kunna hitta lite glöggmuggar nya kulor till granen, julpapper. Locktång, vita ramar etc.
Kan bara föreställa mig hur julpyntat det nu är på Ullared det är helt enkelt dax för tomtarna att ta plats.

Visst är dom här tomtenissarna söta dom är från Dimoda
Det finns säkert några liknande på Ullared.


Förskolan fyller 40 år

Felicias förskola fyllde 40 år igår och det firades med flera olika uppträdanden från barnen under dagen, sedan bjöds det på lite glass och kakor och så fick vi föräldrar komma och titta på alla fina verk som barnen hade gjort.
Bla så hade Felicias grupp gjort den här jätte fina tårtan.

 


Han är go, han

Det behövs inte mycket


Patrik kom hem med en blomma till mig i Fredags eftermiddag.
 


9,55 km

Igår sprang jag för första gången nästan 1 mil, det blev 9,55 km.
Jag visst inte hur lång streckan var och när jag var hemma igen visade runkeeper 9,55 km  då hade jag inten orken att vända om och springa en bit till. Tänkte att jag skulle ta en runda på Onsdag eller i helgen då ska jag springa 450m till =).


Mitt barndomshem är nu till salu

Nu är mamma och pappas hus ute på Hemnet dom ska sälja!
Mitt barndomshem.... det känns lite konsdigt för jag kan fortfarande säga (hemma) när jag talar om huset.

http://objekt.fastighetsbyran.se/Templates/Pages/ObjectImages.aspx?source=hemnet&ObjektGID=OBJ3140_1156528829

Det här är mitt gamla rum: (just nu syrrans rum)


Mamma och pappa lät mig och mina kompisar oftast förfesta hemma hos oss nere i baren innan krogen eller innan någon fest. Tack mamma och pappa för att ni alltid lät dörren stå öppen för mina vänner att dom alltid kände sig välkomna hem till oss.




Elle ska nu Ut på nya äventyr

Idag börjar min 3 veckors Vfu i skolans värld, i 3 veckor framöver ska jag Eleonor vara "lärare" i en 2a.
Herregud va nervös jag är, tänk så passar det här inte ALLS mig, då har jag stora problem......

Ajja lycka till, till mig själv.

I eftemiddag ska jag ut på en runda med Erika igen då ska jag ha mitt ny Aktive Set på mig, fick hem det i Lördags,jag  ser verkligenfram emot och springa i kväll.


Pappa

Idag är det en sån där dag då jag är lyckligt lottad som bor så nära sin pappa. Idag är en dag då man vill krama sin lilla pappa och säga att han är den bästa pappan i världen och att man är så glad att det är just han som är ens pappa. Och ingen annan.
Nu ska vi snart åka till min pappa!!

Willys heeeela helgen

Det blir jobb hela helgen för mig, hur kommer eran helg se ut?


Ben och rumpa övningar som ger sjukt bra resultat kan jag lova!



Här har ni ett av de tuffaste ben och rump övningar som vi just nu kör på Attacken, som sakt leta reda på en lokal som erbjuder BODY ATTACK för er som vill ha få lite fastare rumpa och starkare ben=)

Hej alla träningsglada!

Ajajaj nu får jag betala för att jag sprang 7 km i förrgår och så körde jag ett tufft Attack pass igår kväll med Sandra. Min rumpa och mina ben idag är inte och leka med, vartenda steg jag tar gör förbannat ont. För er som vill träna lite extra rumpa och lår ni bör definitivt leta upp ett träningsställe där dom erbjuder Body Attack pass.  

En runda på 7,19km

Igår kväll möttes jag och Erika upp för att ta en runda tillsammans. Det känns bättre att springa tillsammans med någon nu när det är så mörk om kvällarna.

Jag har ingen möjlighet att springa på dagarna längre jag är ju ute på praktik och har 3 veckor kvar av den.
Vi sprang 7.19 km och det gick riktigt bra har inte sprungit på över 3 veckor så trodde inte att kroppen skulle palla den streckan utan att få håll eller spagetti ben. Jag blev lyckligt överraskad!

Får se om jag känner detsamma ikväll pÅ Attacken eller om benen inte kommer att palla trycket då.


2 new things

Jag har glömt att visa er, jag och syrran var i Västerås i Torsdags då kom jag hem med ett halsband och 2 tröjor. Rätt lite faktiskt!

Halsbandet är ifrån Vero Moda


Tröjan är ifrån H&M


Den andra tröjan är ifrån Gina den får ni se senare.


Farsdag

På Söndag är det farsdag och den vanliga frågan blir ju vad ska man köpa till någon som har allt?!
Någon där ute som har några tips och vill dela med sig till mig, efter 27 år börjar min fantasi ta slut. HJÄLP, någon?...


Onsdag morgon

God morgon. Pigg och glad känner jag mig denna morgon dom senaste dagarna har jag gått och lagt mig runt halv 10 vilket såkert ger resultat= NO problems att stiga upp fast att det är becksvart ute och man kan tro att klockan inte har paserat 04 än.

Igår höll jag i min första gymnastik lektion tillsammans med Ella. Det var super kul och jag vill definitivt hålla i flera. Ska in på nätet nästa vecka och se om jag kan hitta flera roliga övningar än de vi hittade igår.
Kanske borde jag bli gymnastiklärare??..... =)

Nu måste jag upp och borstatänderna och klä på Felicia lite kläder.
Jag måste bara tipsa om världens godaste frukost. Jag käkar 2 tallrikar varje morgon skulle säkert kunna trycka i mig en tallrik till men då får jag nog ont i magen.
Ibland kan jag även käka det här till kvällsmat beroende på vad jag har käkat tidigare under dagen.

Ni bara måste prova!! 

Julen är här

...åtminstone i handeln där butikerna fylls med juliga ting i helgen när jag besökte Underbara hem så såg jag ett gäng julstjärnor, ljusstakar, julgardiner etc i butiken. Men jag har som tur är inte hört någon julmusik på radion än, det brukar dock kunna komma redan i November. Men på dagis så har man nu börjat öva in Lucia sångerna våra 6 åringar på förskolan har börjat öva på luciasångerna och de verser som skall läsas upp på luciafirandet. 
Titta vilken söt gardin som jag såg på Donnasandras blogg om den finns i stan så kanske, bara kanske kommer jag köpa den.



BodyAttack

Har kört en fantastisk BODYATTACK pass på gympozz ikväll tillsammans med otroligt fina människor. Tack Anna och Kristin ni bjöd på ALLT som ett attack pass ska innehålla. Jag Har saknat den höga volymen och trycket i lokalen med de bästa låtarna några tisdagar i rad nu, men äntligen ikväll kändes allt precis som det brukar göra när Anna och Kristin kör. Jag bara njöt hela passet igenom, tack alla!!
Nu finns det inte mycket krut kvar i den här kroppen. Jag tackar för mig och säger, Godnatt!





Olas tips



Har jag dålig humor?, jag tycker den är klockren!

Middagen i Lördags

Jag glömde bort att sätta in helgens bild/bilder från i Lördags.


Godmorgon

Vilken toppen helg det har varit. Går dagen var verkligen super den startade med en lite lyxigare variant av (frukost) det blir lätt så när man har gäster, flera olika sorters bröd och pålägg, flera olika sorters yoghurt, juice, grönsaker, kaffe etc. Dagen fortsätter sedan hos min mormor, där efter åker jag och Felicia över till Felicias kompis. Dom lekte i timmar och jag och Frida snackade i timmar. Jätte roligt att hon har hittat någon som hon funkar så bra med och att hennes mamma och jag har så mycket gemensamt och så trevligt när vi ses är en bonus. Nu har vi bokat att dom ska få gå på nästa termins dans tillsammans på FunkyKids.
Söndags kvällen fortsatte sedan hemma hos mina föräldrar.

Så vad händer idag, nu drar praktiken igång igen och denna vecka ska jag hålla lite egna lektioner.
Håll nu tummarna för mig så att det här går vägen. 
Ibland funderar jag över varför jag utsätte mig för allt det här. Allt slit med tentor, all littertur som ska läsas och alla dessa föreläsningar plus praktiken. 
Ibland saknar jag mitt gamla jobb lite, man går dit gör det som ska / måste göras och går hem.
Saknar arebetskamraterna men jag saknar inte de obekväma arbetstiderna som var.
Visst har jag inte berättat att jag har fått tider 2 helger i November helgen V 45 oh helgen V 47 ska jag jobba. 12-21.00 Lördag och 13-21.15 Söndag
Mycket pengar blir det!!!

     

Gäster och ett nytt nyckelskåp

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så har vi haft främmande den här helgen av farfar och Inga.
Dom kom vid lunch och medans Patrik och hans far tog en bastu så tog jag med mig Inga till Underbara Hem.

Det här nyckelskåpet fick följa med mig hem och det sitter nu på väggen i hallen =)


380 kr.

Efter lite shopping återvände vi hem för att dricka lite kaffe och så bytte jag om för lite träning.
Dom körde Team på Attacken igår och en extra låt i slutet. Det är alltid välkommet Jag ÄLSKAR DET!
Väl hemma igen väntade köket och matlagningen.
Kvällen var bra och maten smakade gott, det blev inte allt för sent vilket idag känns oerhört skönt.

Nu har dom åkt hem och jag ska snart åka bort till Växtriket för att köpa blommor till min mormor som vi sedan ska åka och gratulera hon blev 79 år i Torsdags.

I Eftermiddag väntar ett Core pass på 1 timme jiiippiiieeee NOT men det kommer känns gött efteråt.




Felicias rum och Tv hörna

Äntligen är vi färdiga med renoveringen för den här gången =)











Låtlistan till BodyAttacken kl 15.00 idag, är GRYM!! Längtar! =)) (instruktören skrev i statusraden på fb tidigare idag)

Inge snack om saken jag ska träna i eftermiddag!!!

Snart så kommer farfar och Inga på besök.
Jag ska ta med mig Inga till Underbara hem i efter lunchen, jag har sätt ett skit snyggt nyckelskåp som jag NU tänker köpa.

Fortsatt trevlig Lördag på er.

Inspiration/motivation

Inspiration/ motivation är rubriken till den här bilden:


Jag såg bilden på Fb och för mig är inte det här en bild som får mig inspirerad eller motiverad till att träna. Den här bilden kan lätt sända ut fel signaler till unga tjejer. Det finns många där ute som är sårbara.
Brun utan sol inte snyggt, sillisarna inte snyggt, alldeles för smal för min smak. Att bli motiverad till att fortsätta träna för mig är då jag ser sunda"normala" tjejer på bilder. Inte det där!! Men smaken är som sakt olika.


Vilken besvikelse


Rihanna bodde på Rival i en av sviterna (thiii där förlovade jag och Patrik oss i en utav de sviterna. Det finns 2 st sviter på Rival)

Rihanna mår verkligen inte bra!
Igår fick 13 600 människor lämna globen för att hon ställer in med kortvarsel.
Vilken besvikelse för er alla som satt där inne i globen och väntade, och alla ni som har köat i TIMMAR för att få stå längst fram (jag vet själv hur tufft det är)
Jag är glad att jag hann se henne i Tisdags men nu undrar jag hur mår hon egentligen?


Igår:
Här blir 13 600 personer tvungna att lämna arenan, Rihanna har ställt in igen.

Hoppas att ALLA som har köpt biljetter både i Sthlm och i Malmö nu får sina pengar tillbaka, hoppas dom sedan kan "förlåta" hennes beslut om att inte genomföra spelningen.



Rihanna - globen 2011

Igår kväll samlades 13 726 personer i globen för att se Rihannas spektakulära show tyvärr så var bara Konserten ca 1 ½ timme lång.
Om jag ska sammanfatta kvällen med ett ord så blir det kanon. Det var en bra show från början till slut, MEN absolut inte den bästa konser jag varit på. 
En energifull Rihanna med en sjukt bra röst fick globen att gunga ett flertal gånger.


Tack Malin och Michan för en toppen kväll!!

 

RSS 2.0