Loppis

Imorgon är det den årliga loppis helgen i Smehallen.
För två år sedan stod jag och michaela så här såg det ut då:


Utanför ramarna

Varför måla på ett " vanligt" papper vid bordet när man kan få måla så här: medan jag och Patrik målade om hela nedervåningen så Målade Felicia en JÄTTE teckning till oss.


Förmodligen den bästa barnvakten

Om jag skulle fråga Felicia vem den bästa barnvakten är så skulle hon säkerligen svara moster Elisabeth. Igår eftermiddag/ kväll fick Felicia käka kvällsmat ( pannkakor) och titta på film hemma hos Elisabeth och så blev hon lite stylad oxå. Själv så drog jag bort till årby skogen tillsammans med mina löpar kompisar och så körde vi intervallträning i en halv timme. 1 minut snabb löpning 1-2 min gång allt x 10. Snacka om att vi alla fick upp pulsen till Max. Helt seriöst det var tuffare än förra onsdagen då vi sprang milen. Näst på tur står backträning! Lycka till, till oss. Å varvet är snart ett faktum och vi börjar bli redo, på riktigt!!


Min andra hälft är på resande fot

Jag och min sambo har varit tillsammans i snart 8 år och vi har i stort sätt aldrig varit ifrån varandra (längre perioder) Nu är han nere i Lund med jobbet i 5 dagar. Dagarna har rullat på precis som vanligt, det är skola, dagis lämna och hämta, laga mat städa och så träningar. Nu är kvällen här (igen) och jag sitter själv i soffan (igen) En soffa som enligt mig är rätt stor och nu känns det mega stor.


En tripp till Västerås

Vi har haft en heldag i Västerås ( jag syster och flisan) den har spenderats i shopping centrumet. Galet men jag köpte inte ett ända plagg. Jag såg och provade en hel del plagg men inget kändes rätt och nu förtiden tänker jag noga igenom mina inköp.


Fynd från gina

I fredags hittade jag en tröja på Gina Tricot på rean 100 kr sen var den min. Den är sååå skön!


Milen

I onsdags sprang jag milen för första gången tillsammans med Sandra, My och Patrik. Det gick bättre än vi trodde. Då ingen av oss hade sprungit milen så visste vi inte riktigt vilken fart vi skulle hålla för att orka hela vägen. Klockan stannade i alla fall på 1 tim och 2 minuter. Snitt tiden blev 6,16. Vi är nöjda och på onsdag är det dax igen men då kör vi intervaller. Å varvet vi är nu redo!!


Mys kväll och Ny hårfärg

Nu är det äntligen dax att färga håret igen Syrran är här och ska hjälpa mig vi har käkat tacos och senare blir det en massa glass och mys i soffan. Imorgon eftermiddag bär det av mot shopping i Västerås. Jag köpte 2 nya tröjor på rean i fredags bilder kommer imorgon!


Mammas stora hjärta

Ny outfit! Tack faster för de fina nya kläderna.


Träningen

Alla dagar kan inte vara bra dagar och alla träningspass kan heller inte bli de bästa. Igår var en sån dag då träningen gick lite sämre än va den brukar.


Min lillstrumpa blev 4 år idag

Vad är det för en dag, e det en vanlig dag ?, nej det är ingen vanlig dag för det är Felicias födelsedag idag hurra, hurra, hurra!! Hela helgen har bestått av kalas. I lördags så var det barnkalas för hela slanten! 7 st barn mellan 4 och fem år gamla röjde runt här hemma. Vi lekte några lekar, käkade glass i mängder och hade fiskdamm. Igår var det dax igen, denna gång var det vuxen kalas. Mycket fika och paket öppning blev det.


Träningskläder ifrån Ullared

Det är inte första gången som jag köper träningskläder ifrån Ullared. idag prövade jag det senaste inköpet en vindjacka. 5 km check!!! Fortsatt trevlig söndag


Gina Tricot

Under lunchen igår sprang jag och mina kursare ner på stan och in på Gina Tricot för att fördriva tiden.
De har fått in en hel del snyggt. Jag tycka att Gina är en kedja som ibland har absolut ingenting snyggt och så i periodvis så har dom hur mycket FINT som helst. Jag hittade en hel del saker denna gång Bla dessa jeans. Jag gillar detaljerna på jeansen.

  
Kanske jag haffar ett par under nästa shopping runda.


Body attack

Nu kör vi


Behöver er hjälp nu

Som ni säkert har märkt så har jag fått blogg torka. Hjälp mig att komma igång igen, vad vill ni läsa om? Borde jag återgå till den forna bloggen som handlade mera om hur min vardag såg/ ser ut? Snälla kom med önskemål och förslag.


En påsk middag avklarad check

Igår bjöd farmor på middag förrätten bestod av påskmat och varmrätten av stek en jätte sallad och potatisgratäng. Ikväll ska vi på nästa middag till min mormor och morfar. Nu ska jag åka och träna sen ska jag åka till Ikea och till bil tema med mor och far Ska köpa mig en ny cykel.


Påsk

Tänkte bjuda på lite gamla bilder från hur påsken har sätt ut hos oss de senaste 3 åren.

- 09


 


2010




2011






Ikväll ska vi åka till farmor på middag. Jag lägger upp lite bilder imorgon =)


Kom i form

Tips på hur du kan öka din förbränning.

Hitta en träningsform som hjälper dig att få upp flåset och där hjärtat får arbeta.
Exempel på konditionsträning: spinning, löpning, BodyAttack, BodyCombat.
Att få upp ett ordentligt flås och samtidigt få hjärtat att arbeta hårdare är nyckeln till fettförbränning och där med också en av de grundstenar till en god hälsa.
Ett tufft intervallpass där du växlar mellan högintensiv och lågintensiv träning gör att du har möjlighet att förbränna överflödigt fett och förbränningen håller i sig även efter passet slut.

  Men glöm aldrig
att den bästa träningen är ändå den träning som blir av. Jag vet att det inte alltid är det lättaste att få till det med tiden då man har familj, jobb etc.
Jag hoppas ändå att jag kan inspirera några utav er där ute till att det faktiskt är möjligt att träna flera gånger i veckan fast att ekvationen inte alltid är så enkel.
Jag vill tacka min sambo för den förståelse som han har DU ÄR BÄST.


Glad påsk!!

Äntligen har jag blivit frisk detta har jag firat med två träningspass. Jag bara älskar att träna. I vissas öron låter det här väldigt konstigt och en del ser mig som hysterisk ( har fått en del sådana kommentarer här i bloggen.. ) det får ni gärna tycka men jag lovar er att om ni skulle hitta ett ställe och en träningsform som passar er och sedan få de bästaste, bästa instruktörerna som peppar en enormt mycket så skulle ni få samma längtan och känsla för träning som jag har fått. nu ska här ätas godis glad påsk på er!


Jag är på bättringsvägen

Snart så, snart så lägger jag i en högre växel. Batterierna laddar för fullt sen är det bara o tuta och köra.


Halva veckan har snart passerat

Hej. Idag är det onsdag Halva veckan har snart passerat och jag är fortfarande inte pigg. Igår fick vi äntligen gå på påsk lov. Istället för att fira det tillsammans med anna på Kina åkte jag hem tog 2 Alvedon och somnade. Snyft vill inte, jag vill inte vara sjuk. Att vara sjuk stressar mig enormt mycket. Nu ska jag käka lite lunch och dricka mycket, mycket vatten.


Fortfarande dålig

Ibland kan man ha tur och lyckas sova bort sjukan det lyckades inte jag med denna gång. Mår fortfarande pyton och har precis tagit en Alvedon. Ska till skolan idag dock bara halv dag hoppas på att kunna sluta vid lunch och åka hem och vila sen. På onsdag och torsdag väntar jobb på Willys kort pass på onsdag men på torsdag blir det lång pass Halv 9 till halv 7.


Sjukstugan

Jaha då var det visst dax igen för sjukstugan att knacka på dörren. Jag vill inte, tänker inte, kommer inte öppna dörren så varför tränger den sig på ändå? Jag börjar känna mig riktigt risig har ont i huvudet och i halsen Stackars mig. Förra veckan började jätte bra, det gjorde inte den här bläää


Söndags nöje

Hej vilken helg, vilken 30 års fest det blev i fredags. Sååå roligt. Idag ska jag tillbringa eftermiddagen/ kvällen på arbetet mindre skoj. Men 100% ob. Imorgon är det skola igen och veckan fortsätter med lite mer jobb sen och förhoppningsvis kör jag några träningspass innan påsk helgen drar igång och allt vad det för med sig, typ mycket mat och mycket godis i flera dagar. Gårdags kvällens outfit

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1324918/images/2012/pic_196439445.jpg" class="image">


RSS 2.0