AW- imorgon

Imorgon är det heldagsplanering med mina arbetskamrater och därefter sammanstrålar vi upp på Puben för en ( förhoppningsvis) trevlig AW.

För två veckor sen var jag på en super mysig middag med ett härligt gäng!


"Tänk smart tajma rätt"

Jag brinner lite extra för träning, god hälsa och sund kost, detta kommer inte som någon nyhet för de flesta där ute. Ni som känner mig eller ni som har följt mig en längre tid här på bloggen har redan stenkoll på att träning för mig är mitt sätt att ladda batterierna på och när jag tränar mår jag som allra bäst ( min kropp mår som allra bäst).

Jag har flera vänner och bekanta som har bet mig om råd och tips när de har bestämt sig för att göra en förändring i livet. Jag blir lika glad varenda gång jag får ett sms, ett mail eller ett samtal där ni ber om min hjälp. Jag kommer ju aldrig kunna arbeta med detta på heltid.

Jag har inte bantat ( då menar jag att, jag har aldrig misshandlat min kropp med att hoppa på de senaste trend-dieten. där emot så har jag ätit efter Pauliuns tänk GI metoden vid några tillfällen och anledningen till det var att jag ville få ordning på min kost, jag vill att det ska finnas en tanke bakom vad det är som jag väljer att stoppa i munnen. Nu äter jag inte efter GI metoden längre, MEN jag har tagit delar ur GI metoden som jag märker fungerar för mig, för att jag ska må bra. GI metoden har hjälpt mig att kunna hitta/ veta vilka produkter och råvaror som innehåller låga GI värden. Lika så har GI metoden fått mig att veta vilka produkter som jag kan äta men inte i lika stora mängder av!
Jag strävar efter att ha en hälsosam inställning till mat och jag har / haft träningen som en del i min vardag.

Med det sagt så har jag svarat på min rubrik till detta inlägg.
" Tänk smart tajma rätt"
Det jag menar är att om man är medveten om vad det är man stoppar i sig i veckorna ( kvällarna) så är det inga problem om man vill käka lite godis , äta glass eller ta en bulle under fredags fikat på jobbet.
Ät nyttigt i veckorna och tajma det mer onyttiga till helgen.


RSS 2.0