Jag vill bara åka ner nu, nu, nu och köra!



Kvällens pass ser INTE ut så här, men så här ser BODY ATTACK UT.
Kan inte klockan slå 17.30 nu!

Vad ska ni träna för något i veckan?.

Uppskjuten träning...

Igår hade jag planerat att träna ett Core pass efter skolan. Väskan var INTE packad MEN i huvudet så var den det =). Det slutade så klart med att jag INTE åkte iväg. Tröttheten slog till och jag kom helt enkelt inte iväg. Självklart så är inte det hela världen MEN om det här "beteendet" återkommer allt oftare så blir det ett PROBLEM. Hade jag kunnat gjort på något annat sätt så att jag INTE hade hoppat över träningen igår? SJÄLVKLART!

*
Om jag hade packat väskan på morgonen eller redan kvällen innan och ställt väskan vid dörren så att den också det första jag både ser och möts av när jag kommer hem sen. Det blir då svårt att missa att det är träning som gäller den kvällen.

* Bestäm träff med en kompis som ska gå på samma pass. Man vill ju inte sätta sin vän i klistret och inte dyka upp.

* Ett annat tips är att erbjud dig att hämta upp din vän på vägen till träningen. Då blir det svårt att backa ur.

Självklart så påverkar inte det här min totala träningsvecka speciellt mycket. Jag kommer åka och köra ett pass ikväll, ett pass på Torsdag och ett pass på Lördag. Ett pass mer eller mindre det gör inget men se till att det inte händer allt för ofta.

Livet är också till för att njutas av! 




LÖVBIFF MED FRANSK POTATISSALLAD



2 portioner

250 g lövbiff
FRANSK POTATISSALLAD
4 potatisar, kokas, kalla
½ purjolök
6-8 cocktailtomater
rucolasallad
1-2 mak kapris
DRESSING
1½ msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
½ tsk franska örter
salt
och peppar
DIJONSÅS
100 g lättkesella
vitlöksklyfta
½ msk dijonsenap
½ knippa färsk dragon finhackad
salt och peppar

Blanda alla ingredienser till dijonsåsen i en skål. Skär potatisen i stora bitar. Skölj purjolöken noga och finstrimla den. Blanda potatis, purjo, tomater, rucola och kapris med dressingen. Stek lövbiffarna i het panna, ca 1 min/sida. Salta och peppra. Servera genast.

Smaklig måltid!


Måndag

Ny vecka nya äventyr!


Ringen

Jag köpte en ny ring ifrån gina tricot i torsdags. Ett helt gäng nya accessoarer har kommit in i butiken nu Skynda dit det finns så mycket snyggt nu.


1 extra träningsfri dag

Igår valde jag att hoppa över träningen.
Vi var istället i Vilsta och åkte pulka med ett par vännen. Sedan åkte vi till Mio för att kika på ett nytt vardagsrumsbord.
Självklart så hittar vi ett.

Istället för det här:


Vill vi ha det här:



Tråkigt nog så passar inte måtten till soffan så det kommer inte bli det här bordet.
MEN vi kommer att köpa seriens avlastningsbord till uterummet istället.
Det ser ut såhär:



Jakten på det perfekta vardagsrumsbordet fortsätter.


MITT ALLRA FÖRSTA MORGONPASS PÅ GYMPOZZ




I fredags så körde jag mitt allra första morgonpass på gympozz.
Halv 7 steg jag upp ur sängen. Det var riktigt tufft men jag kom upp.
Tankade kroppen med lite yoghurt och musli försökte skaka av mig tröttmössan på vägen ner.
Passet var bara 45 minuter instruktören hade tagit bort styrke låten och 2 andra låtar.

Jag tror inte att morgonträning är min grej och min kropp funkar "bättre" om den har fått hållt igång några timmar innan träning.

Jag skrev ett inlägg tidigare om det fanns någon "bästa" tid för kroppen att träna.
Svaret är det är så INDIVIDUELLT. Men jag tycker DU ska prova lite olika tider för att se vilken tid som just DIN kropp tränar bäst på!

Är ni som mig, helst på eftermiddagen/ kvällen?
Eller är morgonträningen din grej?
BERÄTTA gärna! 


Torsdagens lunch blev en räkomellet



För 2 portioner

4 ägg
200 g räkor
2 medelstora zucchini
150 g purjolök
2 tsk olivolja
4 msk mjölk
30 g hårdost (riven)
4-5 tomater
några droppar tabasco
salt
och peppar

Riv zucchinin. Skär purjolöken i tunna skivor. Blanda ägg, mjölk, tabasco, salt och peppar. Blanda i purjolöken och zucchinin i äggröran. Häll olja i en stekpanna och häll på äggblandningen. Låt puttra några minuter. Hacka tomaterna. Lägg räkorna tillsammans med tomaterna på toppen av omeletten. Låt omeletten steka på medelvärme tills den "stannar"

Smaklig måltid!


H&M news

H&M har fyllt på webshopen med lite nyheter. Dom här pumsen föll mig i smaken. Jag tycker tyvärr att dom är lite för dyra (499 kr) tror inte att jag skulle använda dom speciellt ofta. 

  
Hiss eller diss?


TIPS

Hej. Idag har Jag haft eftermiddagslektion i matematik. Jag har aldrig varit någon hejjare på matematik och just nu så ska vi lära oss att räkna med olika bas system. Efter skolan blev jag tvungen att vänta in några kurslitteratur böcker till den här kursen. Jag bestämde mig rätt snart för att jag behövde göra ett miljö ombyte och traskade därför ner till stan för att vänta. Jag provade ett linne på H&M. Har inte köpt det då det ej satt så som jag önskat. Har ett par nya accessoarer som jag ska visa er, men de tar vi nästa vecka!


MATVETE MED GRAVAD LAX



2 portioner
2 dl
matvete
1 grönsaksbuljongtärning
soltorkade tomater i olja (efter behov)
rödlök
sallad
röd paprika
tomater

300 g kallrökt lax

Koka upp matvete i buljongen. Blanda sedan ner soltorkade tomaterna, salladen, och grönsakerna. Servera med kallrökt lax


FINNS DET EN BÄSTA TID PÅ DAGEN ATT TRÄNA?

Jag anser att någon "bästa tid på dagen att träna på" det finns inte! Tänk så här: den bästa tiden på dagen att träna är faktiskt när du tränar. Men allt är väldigt individuellt. Hitta den tid på dygnet som passar bäst för dig och utgå från denna.
Min kropp är inte van vid att täna tidigt på morgonen och i morgon ska jag gå på mitt första morgon pass på Gympozz tillsammans med två vänner. När man väljer att träna på morgonen så är det viktigt att man ser till att man har varit vaken en stund för att blodcirkulationen ska ha kommit igång ordentligt. Samt att man har stoppat något i magen innan.
Jag kommer stiga upp vid tjugo i 7 käka lite yoghurt och hoppas på det bäst, kanske blir det aldrig mer något morgonpass på gympozz vi får se.


GINA TRICOT

träningsklädes kollektionen från gina tricot jag gillart! Schyssta härliga färger på allt ifrån topparna byxorna träningsjackan, väskan strumporna, trosorna kombinerat med billiga priser vem vill inte handla!


Kvällsmat

Efter attacken igår ikväll så smakade avokado, gravad lax, sallad, gurka, lök, tomater och paprika VÄLDIGT gott. Ikväll hoppas jag på en löprunda. Sen blir det body attack 3 dagar i rad. Jiiipppiieee! Torsdag kväll, fredag morgon och lördag eftermiddag. Hur går det för er?, har ni hittat en träningsform som passar för er?


ELEONOR

Hoppas ni får en fin onsdag!


DÅ KÖR VI ÄR NI MED?!!!




Body attack ikväll!


KLÄDSKEDJORNA VÄLJER NU OCKSÅ ATT SÄLJA SPORTKLÄDER

Sporty fresh är ledordet för denna vår. Här är några snygga träningsplagg från H&M med hög modegrad.



IDAG KAN MAN VÄLJA ATT KÖPA TRÄNINGSKLÄDER FÖR EN HYFSAD BILLIG PENG!
Kanske är det dax för Stadium och Intersport att se upp för klädkedjorna som H&M och Gina Tricot som nu också har satsat på att sälja träningskläder i sina butiker. 

DAGENS LUNCH

Laxtacos!
En saftig laxbit i ett tacobröd som är fylld med sallad fick det bli till lunch idag.
Snabbt och enkelt att göra, det gillar jag!



Några tips för ett mer hälsosamt 2012.
Har du haft svårt med bra matvanor och småäter en heldel?
Det var inte förrens jag fick min dotter och jag började plugga som mina matvanor blev bra.
Innan det vet jag inte hur jag åt, inte var det bra och sunt i alla fall.
När skolan började hösten -09 blev min vardag mer strukturerad och fasta tiden tog form. Där med föll matvanorna och mattiderna på plats i mitt liv.
På vardagarna äter jag min frukost ca kvart i 8
Mellis 10-10.30
Lunch 12.00
Mellis 15-15.30
Kvällsmat 17-17.30
Kvällsfika 20.00

Det bästa med det här är att jag hinner aldrig bli riktigt, riktigt hungrig hemligheten till det är MELLANMÅLEN som jag äter 3 gånger varje dag.
Glöm ALDRIG att äta MELLANMÅL

Nu ska även du få koll på dina matvanor!
Ett tips är att storrensa i kyl, frys och skafferiet först. Ge bort eller släng alla sådana livsmedel som du vet att du lätt småäter av. Det som finns hemma äter man av, så se till att få bort frestelserna.
Fyll istället kyl, frys och skafferiet med alla härliga mer hälsosamm livsmedel som:
Bönor
råris
Linfrön
pumpakärnor
nötter (i alla olika sorter)
makrill
tonfisk
vitlök
ägg
keso
grönsaker
frukt
alla tänkbara skaldjur
fisk
kyckling 
Listan kan bli lång.

Jag har några rätter som jag kommer att laga i nästa vecka, recepten och bilder kommer att läggas upp här på bloggen missa inte det!

Rätterna är:
Kräftskjärtar med avokado
Lövbiff med fransk potatissallad
Räksallad med gazpachodressing
räkomellet 


JAG LÄNGTADE VERKLIGEN EFTER ATT FÅ KÖRA JÄRNET

Nytt år, ny start. Hela 2012 ligger framför oss som ett vitt oskrivet ark. Fullt med möjligheter, nya utmaningar, nya äventyr.
Jag startade det nya året med mycket träning. Redan första veckan blev det 5 träningspass. Jag var verkligen IGÅNG.
Lyckan förändrades rätt snabbt till en besvikelse förkylningen kom som ett brev på posten. I Torsdags på träningen kände jag att kroppen inte riktigt var med mig. På Fredagen var det kört jag hade blivit förkyld, var alldeles matt i kroppen blev därför tvungen att hoppa över både morgonpasset på Fredagen och Lördags Attacken. Det här är ju ingen katastrof, men nu längtar jag verkligen efter en nystart. 

Hur har det gått för er? Har ni kommit igång?

Min nya träningsväska från Stadium, med rabatten som kom på posten i Onsdags så fick jag den här väskan för endast 99 kr. 
 



HALO PONYTAIL!

Jag bloggade tidigare om den nu väldigt omtalade och inne hästsvans ringen. Bland annat så ska den nu finnas ute i affärerna. H&M är en av de butiker som ska sälja dessa ringar i silver och i guld för endast 39.90 kr. Jag spanade efter dom i torsdags nere på stan. Där hittade jag tyvärr inga. Jakten fortsätter! Ibland är det inte så tokigt med en blogg och en sambo som läser den. Igår fick jag ett litet paket av honom och i paketet låg där en guld hästsvans ring till mig. Han hade hittat dom ute på Tuna park. Tusen tack, nu börjar jakten på en silver också.


H&Ms nya Versace collection skriker inte ELEONOR

H&Ms nya Versace for H&M Cruise Collegtion föll inte mig i smaken, det är alldeles för mycket färg och mönster. Vad gillar ni den? Hiss eller diss?


DEN TRÄNINGSFORM SOM JAG GILLAR ALLRA MEST


För er som är nya vill jag bara förmedla att min blogg innehåller en hel del snack om BODYATTACK.
BODYATTACK® är konditionsträning som ger styrka och uthållighet. Passet består av högintensiv intervallträning där konditionsrörelser kombineras med styrke- och stabilitetsövningar. Dynamiska instruktörer och kraftfull musik motiverar alla att nå sina egna träningsmål – från helgmotionär till elitutövare! Perfekt komplement till de flesta träningsformer.

Efter ett hårt och intensivt pass är det oerhört viktigt att äta ordentligt.
Ett tips ha ett äpple med dig i väskan som du tar direkt efter passet.
Äta sedan mat ca 1-2 timme efter passet.
Jag brukar äta en räksallad, pasta sallad, kalkon/ kycklingsallad med mycket grönsaker till.
Lite senare tar jag en stor skål med frukt.
Glöm inte bort att DRICKA MYCKET EFTER DU HAR TRÄNAT
att få i sig vätska är super viktigt.
 



Nya lindex sjalen fick hänga med mig idag till stan

Jag åkte ner till stan och mötte upp Marie för en lunch innan jobbet. Sjalen blev klockren tycker jag.


Jag gillar ideén med att ha accessoarer i håret



Inte så tokigt va?
Jag gillar i alla fall ideén med att använda en ring runt hästsvansen frisyren som annars är rätt tråkig och alla har den. Det blir så mycket snyggare med en ring runt hästsvansen.
Nu finns dessa att köpa på Nelly.com för endast 99 kr i både silver och guld.
Jag kommer dock inte köpa några där ifrån då jag har "lovat" mig själv att inte börja handla kläder på nätet. Men har hört att dom nu har fått in liknande på H&M för endast 39 kr. Jag ska nu spana efter dom i lilla Eskilstuna.

Vad tycker ni hiss eller diss? 


NU ÄR ÄVEN LÖPAR SKORNA INVIGDA

Jag har ju som mål att springa 2 gånger i veckan, men till våren och sommaren kommer jag öka med fler rundor. Det kommer bli lättare att hitta tider som passar då och så kommer motivationen till att ta en morgon eller kvällsrunda bli betydligt högre. Idag var det inte det lättaste att slappna av och spring i bra tempo pga halkan ute.


NYTT FORUM ELLER KANSKE BARA MER UTAV DET BÄSTA

Kära läsare!
Jag tänker ändra om lite här på bloggen, inläggen kommer att handla mer om TRÄNING, KLÄDER, MODE och INREDNING.
Hoppas ni ändå väljer att följa bloggen och det nya upplägget.
Jag kommer alltså att släppa fokus på familjen och delar av vår vardag. 
Anledningen till det är många, men framförallt för att jag inte vill lösenskydda bloggen. 

Första inlägget blir där med ett träningsinlägg.
För två veckor sen skålades det i champagne det kramades, pussades och smsades hej villt. Förväntningarna på det nya året var skyhöga. Fraser som "i år ska jag minsann prioritera att träna regelbundet"

Nu har vardagen satt igår och allt vad det innebär: hämta och lämna familje medlemmar här och där, handla, laga kvällsmat, plugga, städa, jobba helger och kvällar, gå på kvällsmöten etc och så den där träningen.
För min del så kommer INGET AV DESSA MÅSTEN påverka eller "störa" min TRÄNING speciellt mycket
På grund utav att den PLANERAR jag in i agendan regelbundet.

Här kommer några tips från mig hur NI kan göra för att DU i vår ska hinna med din träning. Här är mina tips.

Prioritera: Vi har ett antal timmar att disponera varje vecka. Vi jobbar och sover bort flera utav dessa timmar, absolut. Men resten då?, vad händer med de timmarna? Minska tiden framför TVn strunta i att följa alla Tv program och serier som går. Välj bort datorn och Fb då och då. Där har ni några timmar tillgoddo direkt att träna på istället!

Planera: Se över näst kommande vecka på Söndag kvällarna och planera in dagar och tider för dina träningspass. Bestäm dig för att hålla dessa. Sätt dig ner och tänk igenom när det passar DIG bäst att träna. På KVÄLLEN, PÅ LUNCHEN, PÅ MORGONEN.Det sist nämnda kanske är det bästa för de flesta. Börja dagen med att träna innan alla måsten överfaller dig!

Förbered: Lägg fram träningskläderna dagen innan, när du lagar kvällsmat laga då lite extra så det räcker till några matlåder resten av veckan.

Effektivisera: Träna intensivt och utnyttja alla tillfällen för vardagsmotion.

Ha roligt: Utöva en träningsform som passar dig då kommer du vilja göra det om och om igen. (jag älskar Body Attack och kör därför det flera dagar i veckan. Träna med en kompis och peppa varandra när motivationen tryter.

Ni som är medlemmar i Stadium kan nu handla träningskläder och även de träningskläder som är på rea och få 20 % på köpet.
Passa på att bli medlem så gäller även detta er.
Jag ska åka till Stadium redan imorgon.



Rensar och städar i garderoben

Första lådan med accessoarerna är nu färdig. Bara 3 lådor, 1 klädställning och 4 kartonger kvar.


NYTT I GARDEROBEN

En sjal från Lindex endast 35 kr, bruna skinn shorts som är höga i midjan från Gina Tricot för endast 100 kr. Sist och minst ett nytt rött nagellack.







 


Lyxigt och helt perfekt

Idag har jag och flisan varit i badhuset. Jätte lyxigt vi vara helt själva där strax innan lunch.


Min mamma hon spar på ALLT

Hej i förrgår kom mamma över med en gammal väska som jag tydligen har gjort alldeles själv. I väskan låg det en massa vykort från olika vänner och bekanta som har skickat sommarhälsningar från olika delar av sverige/ världen till mig.
I väskan hittade jag det gulligaste lilla brev från en gammal vän vid namn Petra.
Petra och jag träffades på en Miniklubb utomlands och blev bästisar.
Ibland är jag glad för att mamma har spart på ALLT genom åren. 
  



Våra föräldrar träffas än idag.


JAG FÖLJER TRENDEN IDAG

Hela första sidan av blogg.se skriver idag OM TRÄNING OCH HÄLSA, därför tänker jag också skriva några rader om just träning och hälsa. 

Ska börja med att säga att jag är långt ifrån en expert på ämnet men då jag själv gärna lägger flera timmar i veckan på att träna så hoppas jag på att jag kan komma med lite inspiration och pepp till mina läsare! Jag anser att den allra bästa medicinen för kroppen är godhälsa = träning av något slag.

Snart har halva Januari varit.  Om bara några få månader så är det återigen dax att hoppa i bikinin.
HALLÅ där!
istället för att nu bli stressad och få träningsångest över att ha käkat mer chips och godis än frukt och grönsaker den senaste tiden och knappt klivit upp ur soffan. Vänd blad, glöm det som har varit lägg ingen eneri på det för det finns ändå inget du kan göra åt det. Det som har vart, har vart och går inte att ändra på. Nu där emot kan du börja tänka om OBS! det viktigaste av allt är ju såklart INTE att bara "bli smal" till sommaren utan att må bra, och känna sig vid bra hälsa. Den bästa medicinen för att orka med dagens alla måsten och höga tempo är att hålla sig i bra form, detta gör du genom att röra på dig. Jag menar inte att ALLA måste gå på olika pass flera gånger i veckan. Det kan räka med att skippa ta bilen eller bussen till jobbet ta cykeln eller gå istället GRATIS TRÄNING. Välj trapporna istället för hissen sådanna enkla saker. TÄNK HÄLSOSAMT och tänkt så enkelt som möjligt!.


Jag vet också att nu på vintern när det är mörkt och kallt ute är det tuffare och svårare att bege sig ut ensam på promenad eller joggingtur, fråga då en kompis om ni kan ta en promenad tillsammans (förena nytta med nöje!) Eller våga ta steget längre och anmäl dig till något lopp, så du har ett mål en extra morot som hjälper dig att börja. (Jag funderar på att anmäla mig till ett lopp, vilket tänker jag inte avslöja riktigt än)
Nu till det tråkiga och mest hysteriska vad man stoppar i sig.... Ni har hört det förut det kommer inte som någon överraskning precis då jag säger att allt socker och snabba kolhydrater gör att man blir seg, trött och energilös på sikt. Om man inte vill köra någon typ av diet mitt råd FÖRSÖK ATT HOPPA ÖVER DET ALTERNATIVET för det håller ALDRIG I LÄNGDEN. jag tror faktiskt att det kan göra mer skada än nytta i mångas fall. En diet gör att man ser snabba resultat vilket kan bidra till att det är svårt att sluta med dieten och man märker inte att det blir en ond cirkel istället. Dieten har gått från att vilja komma i jeansen strl 38 (normalt) till att helt plötsligt inte tycka att det räcker. Jag har sätt alldeles för många som drabbats av ätstörningar av något slag så snälla tänk sunt och långsiktigt istället dra ner på sockret, brödet om du tänar regelbundet ta EJ BORT potatisen helt ät potatis men inte flera dagar i veckan. Alla ska äta pasta men välj fullkornspastan och säg hejdå till kvällsmackorna. ät mer grönt, skippa godis och fikabröd i veckorna. Drick BARA vatten.
På helgen tycker jag att man kan få unna sig lite, "förbud" gör bara att man blir mer sugen. Livet ska njutas! Så självklart kan man äta det man önskar på fredagsmyset, och även på lördagsmyset tycker jag. För annars är man snart där, då man inte tänker hälsosamt och långsiktigt längre!.

Jag tycker om att investera i schyssta riktiga träningskläder dvs bekväma sportunderkläder och BRA fungerande skor. Gå till Stadium eller intersport och rådfråga dom vad för skor som är passande för den aktiviteten som DU väljer att köra. Just nu är det ju REA på ett helt gäng olika träningsskor jag har köpt två par nya skor PÅ REAN ett par löparskor och ett par inne skor till Attacken. Dessa är ifrån Stadium.





Vi trotsar vädret och ger oss ut till Sundbyholm ändå

Hela familjen har nu pälsat på sig massvis med kläder. Vi ska åka till Sundbyholm och grilla tillsammans med familjen Dagarsson.
Termometern visar bara -2 grader men det blåser som attan där ute.
Ajja en stund orkar vi nog, för barnens skull!!!! 



UPPE MED TUPPEN

Hej
Jag var rädd att jag skulle bli tvugen att gå upp redan kl 06.00 imorse Felicia vaknade och var ledsen (första natten utan napp!) Jag försökte och lura henne genom att säga Felicia det är natt du kan få sova i mammas säng nu.
Det funkade Phuuu hon somnade om och vi vaknade kl 09.00 istället mycket bättre.
Så nu är vi båda pigga och glada.

Nu ska jag sätta igång spotify på högvolym då kommer det blir lite roligare att städa.

Eftermiddagen kommer spenderas på arbetet och kvällen tillsammans med familjen. Pappa kommer över och hälsar på då mamma ska ha tjejmiddag ikväll. Stackarn, men dörren står alltid öppen för honom.

Jag har glömt att göra reklam för gympozz nu har annonsen kommit ut om att VÅRTERMINEN har startat, kom och kör!.


Det är så roligt att se dom första veckorna på gympozz då är det fullt på alla pass Attacken hade 95 pers i Tisdags. Ni vet alla nyårslöften om att börja träna, leva sunt gå ner ett par kilon i vikt, bla bla.
Sen börjar det trilla av folk och de gamla vanliga trogna Gympozz folket kämpar vidare resten av året hahaha...

Den här veckan kommer jag hinna med 5 pass.
Löpning i Söndags
Attacken i Tisdags
Combaten i Onsdags
Attacken igår
Attack imorgon (lördag)
Får se om jag hinner en löprunda på Söndag förmiddag innan jobbet jag vill gärna hinna springa 2 gånger i veckan.

Nu kommer inte varje vecka kunna se ut såhär.
Ibland kommer det bli 2 dagar i veckan, ibland 3 etc
De veckor som jag har möjlighet då kör jag.

MEN JAG GÖR DET HÄR FÖR ATT DET ÄR ROLIGT, TRO INGET ANNAT!

JEANSSKJOL IFRÅN H&M

I storlek 38 säljes för 40 kr + fraktavgiften



Välkommen in i familjen

Igår fick vi våran nya bil
jag har redan hunnit storhandlat, tankat och åkt till träningen i den.

Att vi inte har skaffat oss en tidigare..... det är helt och hållet mitt fel Patrik har velat köpt en ny i flera år men det är jag som har bromsat hela tiden för vi hade ju en fungerande bil så varför köpa en ny?, va trög jag var!



SKÄRP IFRÅN GINA TRICOT

Midjeskärp ifrån Gina Tricot som går att knäppa i 3 lägen!
Säljes för 50 kr + fraktavgift





SOMMAR KLÄNNING IFRÅN VERO MODA

I Storlek 38 säljes för 50 kr + fraktavgiften


KOFTA IFRÅN H&M

Storlek M säljes för 30 kr + fraktavgiften


LJUSROSA TRÖJA FRÅN H&M

Storlek M säljes för 40 kr + fraktavgiften


SKOR FRÅN SKO PUNKTEN

Säljes för 50 kr + fraktavgiften
maila mig


TUNIKA/KLÄNNING FRÅN JC





Storlek S säljes för 80 kr + fraktavgiften

Maila mig: [email protected]

Loppis fynda här på bloggen

Jag har rensat lite i garderoben och kommer att lägga upp några klädesplagg, accessoarer, skor och annat smått och gott här så håll utkik ifall det är något som skulle passa er!.

Frakt tillkommer på alla köp och varierar mellan 20-30 kr beroende på storlek. Skickar alltid i förfrankerat vadderat kuvert. Vill du köpa något eller har du frågor om en vara? Maila mig på: [email protected]
Inga byten eller returer gäller. Fråga alltid om ni är osäker på något innan ni köper.

Har gjort en Kategori Loppis gå in där om ni har missat några tidigare inlägg. Allt kommer att läggas upp där.


Några nya fynd till min samling

Ett par svarta silkes byxor från H&M för endast 100 kr. Det var ingen snack om saken de fick följa med mig hem.



 

Ny outfit NU KÖR vi

Favorit passet är tillbaka och så jag HEJ gympozz vad jag har saknat er


Det är svårt att säga NEJ!

När jobbet ringer och frågar om jag möjligtvis kunde tänka mig att komma in några timmar. Så min lediga dag, bytes ut till en stängning på jobbet istället. Nu ligger jag i soffan med ond mage och funderar på att gå och sova. De två senaste nätterna har jag haft riktigt störda drömmar den jag hade inatt var riktigt läskig och så verklig att när jag vaknade så kände jag mig fortfarande rädd och blev tvungen att lägga mig intill Patrik en stund. Tur att man inte är singel och bor själv vad hade jag gjort då, ringt på hos grannen eller? Eller ringt mamma kanske?....


Jag har sååå svårt för att säga NEJ!

Så det blev 5 timmars arbetspass. Nu ligger jag i soffan med ond mage  ska snart krypa ner i sängen hoppas bara att jag slipper drömma mardrömmar inatt med. Den jag hade inatt var skit läskig. jag vaknade och kände mig riktigt rädd blev tvungen att lägga mig under Patriks täcke en stund. Tur att man inte är singel och bor själv vad hade jag gjort då? Knackat på hos grannen eller ringt mamma?...


Presenter

Tack för alla fina presenter som jag fick idag. Gav mig själv en present sen En runda på 5 km snitt tid 5.55 helt okej för att vara den 3 dje gången sen 21 november. Funderar på att springa Å varvet i juni, jag funderar!!!


Grappas mat är inte att leka med...

I Torsdags beställde jag in deras skaldjurs sallad.


Mums, mums


I julklapp av min syster

Snygg håraccessoar.
Jag vet inte vart hon har köpt det, men kan tänka mig att dom finns att köpa på bl.a Glitter.




Jag bar den för första gången i Torsdags när jag var på AW med tjejerna.

image description


Födelsedagsbarnet det är jag

Jag fyllde år 1 Januari hela 28 år, yes nu är det bara 2 år kvar till 30!.
Jag har fått för mig att när man blir runt 30 så blir man tagen mer på allvar  har blivit "vuxen" lixom)
Så enligt mig låter 30 bättre än 28 år.

Gästerna väntas komma runt 15.00



Jeansen kommer ifrån Gina dom är höga i midjan, vilket jag älskar. Ringen och halsbandet kommer ifrån Bik Bok och tröjan är ifrån H&M.
En rätt enkel outfit men jag gillar det!


Dagdrömmer.....






Inspirerande bilder från Stadshem


I Onsdags kväll och delar av Torsdagen så har julen städats bort här hemma nu luktar det riktigt rent och fräscht här hemma igen. När jag inte har så mycket måsten på morgonen så brukar jag sitta och spana efter inspiration och drömmer mig bort bland fin fina bostäder och inredning. Helt otroligt så mycket snyggt det finns! Skulle jag bygga nytt eller renovera igen! så skulle jag nog ha svårt att bestämma mig för ett alternativ. Skulle gärna vilja ha flera;)

Nej, nu ska jag försöka slita mig från dagdrömmarna och fixa mig snart är det dax för work!

Fortsatt trevlig helg på er alla.


I just love it

Jag kikade in på en av mina absolut favorit bloggare Ellinor
http://blogg.veckorevyn.com/ellinorak/

Där fick jag syn på en super snygg tröja från Nelly.com
Om jag bara hade handlat kläder på nätet så hade jag definitivt klickat hem den här tröjan. Jag bara älskar ryggen på den!
Just nu har jag en förkärlek för just tröjor med urringning bak.

Vill ha!
 

För ett par månader sen köpte jag den här från H&M och den har använts rätt flitigt sen dess.




För bara några dagar sen så sprang jag på den här stickade tröjan också ifrån H&M.
image description

Vad tycker ni om dom, tycker ni som mig att det är skit snyggt med urringning bak i ryggen?!


Va härlig hon är

Imorse sa min dotter: mamma jag vill åka till Tuna park. Va sa jag, JO men visst! Jag tycker om att shoppa och Felicia tycker om att åka karuseller. Jag kom hem med 1 tröja, ett armband och ett halsband och efter två karuseller var hon också nöjd.


Felicias första bio besök

Bion blev en succé gick jätte bra, tänk om hon skulle fixa att gå på lejon kungen.


AW med tjejerna

Nu är det dax för AW med Malin och Michaela trevlig kväll på er alla.


Meningslösa onsdag

Hej kära ni! Den här veckan har inte det inte hänt så mycket roligt. dagarna består just nu av tenta plugg. Min uppgift är att argumentera för 5 litteratur böcker som inte går att klara sig utan om man ska uppnå de lärandemålen som lärare programmet kräver. Texten ska vara på 5 sidor, ca 2000 ord. jag är i stort sätt färdig nu imorgon ska jag bara göra lite fin justeringar. Därför tänker jag imorgon mysa tillsammans med min underbara sessa. Planen är att vi ska åka buss in till stan och käka Lunch på mc donalds och så ska vi avsluta med ett bio besök. Oooo hon kommer bli så glad, jag längtar. Med det sagt så säger jag god natt.


Bra köp

Ett bra köp är enligt mig ett plagg som burits många gånger, som kan matchas till mycket eller som kan följa med många säsonger.
Den här tröjan tycker jag passar in på beskrivningen ovan, den funkar både att ha till vardags och till fest. Det som enligt mig styr är vad för accessoarer eller vad för nederdel du väljer att ha till tröjan.

Jag hade den bla på mig till årets julfest med jobbet.
 

Förr förra sommaren hade jag den på mig när vi var uppe i Sthlm över helgen.


Anledningen till detta inlägg är för att jag på Torsdag ska på After Work tillsammans med mina goa vänner Malin och Michaela och jag kommer förmodligen välja denna tröja kombinerat med ett par svarta jenas och mitt nya armband från Glitter och så kommer jag ha min nya handväska från H&M till det.

image description
image description

Vad tror ni blir det bra?


Nytt år nya möjligheter

Årets första löprunda är nu avklarad. Känns skönt men aj så tufft det var. jag har varit förkyld och inte känt mig riktigt kry sen dagarna innan julafton så har inte tränat på flera veckor, vilket gör lite ont i hjärtat på mig. Så mina förväntningar på kvällens runda var inte sky höga om jag säger så. Men ack så skönt det är när kroppen får jobba på högvarv me like! Kvällens runda blev i alla fall 5 km och jag längtar redan till nästa, som kommer gå betydligt bättre! Läste föresten på fb att gympozz ska sätta in ett extra bodyattack pass på torsdag yes! Vilken härlig första vecka på detta år. 2012 kan bli om jag får bestämma året i träningens tecken! Med detta sagt så bjuder jag på en bild på en rätt så slutkörd eleonor just nu!!


Hej då 2011, och hej säger vi till 2012!

Hej kära ni! God fortsättning på er. Hoppas ni hade en toppen kväll igår tillsammans med nära och kära. Vi hade en kanon kväll tillsammans med familjen Dagarsson, timmarna före tolv slaget gick alldeles för fort. Nästa nyårsafton ska vi ses mycket tidigare än vi gjorde igår.


RSS 2.0