Inte en vanlig Tisdag

För klockan halv 6 ikväll ska jag möta upp några härliga brudar från jobbet för en After Work.
Det är alltid så roligt när vi ses utanför jobbet.
Först tänkte jag ha min nya byxdress men jag ändrade mig i sista stund
nu ska jag åka och jobba.



Det här tycker jag är kort hår

Kortare än såhär kommer det nog aldrig bli.


Tuna Park

Efter kvällsmaten åkte jag bort till Tuna Park men Felicia.
Vi var på jakt efter en motorcykelaffisch till Felicia.

Det blev ingen motorcykelaffisch där emot blev det en hårklippning på min del.
Nu har jag kort hår eller det slutar strax under axlarna.
Bild kommer i veckan.

Jag längtar tills imorgon då klockan slår halv 6.

Jag och syrran 2007.
Här hadde jag gjort en hårförlängning


Dålig uppdatering beror på

Att jag har jobbat precis heeeela helgen.
Mycket folk var det, tiden gick rätt fort då vi hade och göra precis hela tiden.
Idag har jag varit ledig från jobbet men istället så har jag varit en heldag i Västerås. Föreläsningen som vi hade på förmiddagen var inte speciellt givande. Där emot hade vi en effektiv eftermiddag då jag och Anna fick jätte mycket gjort på våran tenta.
Vi avskutade dagen med att kika om tenta 4 hade kommit in på UKK och gissa, det hade dom. Jag blev godkänd.
Så nu har jag alla poäng som krävs för att få gå vidare till höstens termin. 
En mycket glad Eleonor åkte sedan och hämtade Felicia från dagis.

Dagens

Dagens outfit består av en skrikröd skjorta med en svart långarmad tröja under och ett par vida svarta byxor.
Kan ni gissa vad för outfit jag menar.

Precis jag ska till arbetet idag.
Den här helgen har inte så mycket att bjuda på.
Idag jobbar jag 13-21.15
Imorgon 12-21.15
Söndag 15-18.00

Detta betyder att jag stänger butiken både idag och imorgon kväll.
Sen blir det ett kort pass på Söndag. Det är jag jätte glad för eftersom det är morsdag på Söndag, jag vill hinna hem till min kära mamma och fira henne såklart. Nu hinner vi göra det innan jag börjar klockan 15.00 =)

Nu måste jag dyka ner i mina litteratur böcker en stund, trevlig helg på er alla.

En gnutta sommar igen

En gnutta av sommar värmen fick vi njuta av igår sen vaknar man till spöregn idag. Är det inte nu man brukar kalla det för typiskt April väder?

Gammalt och nött
Heter en affär som ligger på Köpmangatan här i Eskilstuna.
Jag och syrran kilade in där igår eftermiddag för att se om det fanns något till uterummet.
Där fick jag syn på det här gamla fönstret och jag föll pladask för det.


Problemet nu var ju om Patrik skulle tycka om det lika mycket som jag gjorde.
Jag börjar ringa som en tok till hans mobil tyvärr så satt han i möte och hade ingen chans att prata med mig som är helt lyrisk över mitt fynd.
Kvinnan i kassan kom då med ett förslag åt mig.
Den här kvinnan hade fått in 8 stycken olika fönster i förra veckan och fyra var redan sålda.

Jag fick låna hem fönstret för att prova om det skulle passa. Då kunde även Patrik se och säga vad han tyckte om fönstret.
Tusen tack för den otroligt proffsiga servicen.





Idag ska jag åka och lämna tillbaka fönstret för det passade inte. Vi behöver ett större fönster.
Platsen kommer att bli på väggen vid soffhörnan.
Jakten fortsätter nu efter det perfekta föntret!


filmmaraton

Nu har jag varit och hyrt Änglagård filmerna.
Behöver lite uppdatering från vad som hände i Änglagård 1 och 2 innan jag ser 3an.
Fram med popcorn skålen och på med myskläderna.


Till alla mammor där ute

Tjat Tjat och mera tjat från folk runt omkring, men det är sant man ska INTE hålla på och jämföra sig med andra när det gäller träning och sina kroppar, varför?, svaret det vet alla men ett enkelt svar är för att det inte är någon bra idé. Man måste komma ihåg att vi alla är olika dvs vi alla är byggda på olika sätt, har olika bakrund, olika förutsättningar,olika möjligheter, vi lever helt olika liv helt enkelt.

Jag tror knappast att det bara är kvinnorna som jagar efter att hitta den perfekta övningen, den perfekta workouten som äntligen ska ge en perfekt rumpa, perfekta armar, platt mage. Detta är något som alla har önskat eller önskar kunna få.

Jag personligen vill inte hamna i den onda cirkeln där man jagar efter något som för många blir ouppnåligt. Jag hoppas ingen där ute blir helt blinda och besatta av tanken på den perfekta kroppen.

Många tror ju att allt det som jag nu har nämnt ska gå att fixa på några månader (ca 3 månader) Man kan snarare räkna med några års träning. Jag tränade lite sporadiskt innan jag blev gravid. Och helt plötsligt föder man ut en helt underbar liten människa som man sedan kommer älska mer än allt annat på denna jord. Det som man också har fått med sig efter förlossningen är en ny kropp. En kropp som inte längre ser ut som den gjorde innan man blev gravid, Magen, brösten, låren, ansiktet och armarna ALLT har förändrats. Jag personligt tyckte det var rätt jobbigt att inte kunna ha kontroll över kroppen, att se den så "förstörd" gjorde i allafall mig ledsen.
Nu till det viktiga tror du att jogging eller varför inte zumba (dagens hetaste träning) kommer kunna fixa det?
Dum som man är så går man oftast på det som står i tidningarna ” Ja men det står i tidningarna”. och så ser man den stora texten framsida ”rasar”, ”6 kg på 4 veckor”, ”

Det här är självklart något som jag också gick på för flera flera år sen i gymnasiet några månder innan jag och mina vänner skulle åka till Ayia Napa, tror ni att jag klarade att gå ner 4 kilo eller vad det nu var som jag vill gå ner. ( på den tiden vägde jag någon stans mellan 58-62 kg, jag är bara 160 cm lång!)
Nej det klarade jag inte på grund av den fitnessbesatthet som man hade fått.
Det tar lite tid att få ihop detta med kost, träning, resultat och tålamod och sen lyckas känna sig någorlunda nöjd.
Idag ligger mitt fokus på att hela tiden utgå ifrån mina förutsättningar och inte någon fitnessmodell med ett helt annat liv än mitt. Visst är det lätt att dras med dessa omslag men nej, nej, nej passa er för dessa tidningar!.

Det finns inga perfekta övningar- det finns bättre övnignar och bättre träningsformer, men det som betyder mest är ju förstås att hitta sin egen väg att gå och tro på det. Och låt det ta tid! Jag började röra på mig när Felicia hade blivit 4 månader, för det första gjorde jag det för att få egen tid.
Varför inte lägga den tiden på att bygga upp kroppen. Idag mår jag jätte bra och min kropp är starkare än den har varit på flera, flera år.

Detta inlägg vill jag tillägna alla mammor som vill hitta tillbaka till den kropp man engång tidigare hade.


Uterummet

Uterummet har nu blivit vårat innerum.
Istället för att titta på Tv om kvällarna så hänger vi med varandra. Vi kan nu sitta i timmar ute och snacka och planera nya projekt.
Om några veckor kommer vi att ha en ny dörr till uterummet, bort med altan dörren och dit med en dörr i helglas.
Vi har sått gräs och väntar nu på att det ska ta sig så vi kan lägga dit plattor där grillen ska stå.


 


Något som jag skulle kunna leva på

Är all sorts frukt bland mina favoriter har vi grapefrukt, kiwi, Fuji äpplen och melonen som äntligen har mognat och nu smakar gudomligt gott.
Mellisen idag blir en hel honungsmelon.



Måndag morgon

Ny vecka nya möjligheter!

Imorse när klockan ringde 06.55 trodde jag knappt att det var sant hade jag bara sovit 5 timmar?, så kändes det i allafall.
Igår var en tuff dag, det blev en bakisdag. Det hade jag räknat med men när man ligger där sen i soffan och huvudet känns som det ska sprängas vilket minut som helst. Då önskar man inget annat än o bli nykterist.
Aldrig mer säger jag var enda gång. Det är tur att man nu förtiden inte är bakis så ofta längre.
Hur som helst hade vi en mycket trevlig kväll.
Om allt går som det ska och det inte var något fylle snack så kommer vi åka utomlands tillsammans hela familjen fram över.

Nu ska jag slänga på mig jeans jackan och kila till bussen
inge sommar värme idag inte.

Just det glömde jag att säga, fast att man var sliten igår så tog jag mig bort till Ikea tillsammans med Felicia och farmor nu är uterummet nystilat igen.

Kläder för kurviga

Eftersom jag fått så fina kommentarer om mina  inlägg om "träning och hälsa" så tänkte jag att det var dags för en del två! Men detta inlägg vill jag tillägna de vacka kvinnorna med former och storlekar. Jag är ingen expert på de "rätta" kläderna, men när olika tidningar dimper ner i brevlådan så struntar jag inte i att titta på vad det finns för kvinnor som är lite kurvigare. Det finns hur mycket snyggt som helst i olika färger, nyanser och storlekar att välja mellan. Jag hoppas att du som smal/petite också uppskattar det här inlägget! För det andra; "kurvig" är ett luddigt begrepp, och kan betyda allt från storlek 38 till 58.

Större byst och en kurvig figur innebär inte att man ska dölja sina kurvor, tvärtom! Framhäv dina kurvor, men på ett snyggt sätt. Det snyggaste som finns i min mening och det jag har sätt är då kvinnan har en klänning eller tighta byxor om man är kurvig (köp figurformande strumpbyxor). Men såklart måste man anpassa plaggen utefter vilken kroppstyp man har. Jag tycker inte det är snyggt med för mycket urringning, då "den biten" skulle bli alltför framträdande. Men en urringning som visar nyckelben och är mer diskret med urringningen tycker jag passar en kurvig kropp perfekt, eftersom det drar bort uppmärksamhet från magen och ger en slankare siluett. 

Använder plagg som framhäver midjan. den passar på alla kroppstyper och även på gravida. Ett skärp utanpå klänning, skjorta eller kappa/trenchcoat med skärp är något som jag skulle bära ofta! 



Mitt tips för alla kvinnor, större och mindre, är att våga bära kvinnliga kläder. Klänning, höga klackar, högklackade stövlar, lagom urringat, figursytt och liknande tycker jag är jättefint. Du behöver inte klä på dig en säck bara för att du har XL i kläder. Stora, bylsiga kläder gör bara att du ser ännu större ut. Våga vara sexig, sträck på dig för guds skull! :) Ja, det är okej som större tjej att inte skämmas för det.



Accessoarer för en billig peng

För bara några dagar sedan fick jag hem H&Ms sommarkatalog. I den fanns det en hel del snygga accessoarer. De svarta skorna med kilklack är mina favoriter. Om jag inte har helt fel är de väldigt prisvärda också. Men jag måste tyvärr säga pass till dom skorna, till de solglasögonen och armbandet. Varför öppnar jag ens tidningen? Jo för att plåga mig själv ännu mer.
Hoppas ni gillar dessa accessoarerna och kan anfalla dom i era H&M butiker.

  


Torsdags träningen 19.30

Body Attack
trevlig kväll allesammans


I sommar kan Lindex bla erbjuda

Syrran är ute efter en hatt kanske ska jag tipsa henne om den här som nu Lindex har hemma.

Slokhatt svart 99kr

Armbandet i guld 199kr

Halsband i guld, detta skulle mer än gärna få flytta in hos mig
kostar 299kr finns på nätet men inte i affären (i allafall inte i Eskilstuna )

Billiga och snygga solglasögon, solglasögon kan man inte få för många av

Jag tjatar fortfarande om att jag vilja ha en vit kavaj. Till den skulle jag ha ett stort vitt linne som är nerstoppat i ett par höga jeansshorts och till det den här vita kavaj och på fötterna skulle jag ha ett par ballerina skor. Enkelt men otroligt snyggt!. Den här finns att köpa inne på Lindex och kostar 399kr
 


Träning

Igår körde jag ett kanon pass återigen på mitt favorit ställe gympozz.
Folk som bor i Eskilstuna vet vad attackpassen är för något och hur bra det är för kroppen. För er som inte bor i Eskilstuna hoppas jag också har fått chansen att prövat det grymt bra konditionspasset som Attacken är.
En hel del som läser här har kanske provat på den heta trenden just nu nämligen Zumba, när fick en ny gymtrend ett sånt genomslag sist?. Jag har själv aldrig prövat det, men har flera bekanta som går på Zumba, ett lätt dansinspirerad träning till latinorytmer med höftgung.
Någon här som kör Zumba?

Idag har jag en vilo dag vilket är otroligt viktig för kroppen att ha, då den behöver återhämta sig för att sedan kunna explodera igen.




Tisdag kväll

Så här skulle jag vilja klä mig just nu!

typ, skulle behöva ett par nya jeans shorts de får gärna vara höga i midjan.
En söt liten virkad väst får gärna hänga på en galje i min garderob.
Skorna på bilden är skit snygga men de har alldeles för hög klack för min smak.

Just nu finns det inte pengar över till att fylla på i min garderoben.
Jag är super glad över vårat nya uterum och de har kostat oss mycket pengar och mer blir det då det ska inredas. Jag har redan varit på Ikea två gånger på 1 ½ vecka. 
Det kommer inte dröja länge försen jag är där igen.
Därför måste jag ligga lite lågt med nya inköp detta betyder att jag INTE ska kila ner på stan.
Imorgon blir det nog en fika med Camilla mellan pluggandet.

Nu ska jag krypa ner i sängen.
Kommer somna som ett litet barn då det blev ett stenhårt attack pass för mig idag, Me like!
Jag längtar redan till på Torsdag.  


Helgen

Igår var jag i Västerås. Det var andra lektionen i kursen Genus, det blev en lååång och delvis tråkig föreläsning. Som vi alltid gör när en ny kurs börjar är att dela in oss i olika grupper, min grupp består fortfarande av mig Anna och Frida, dom vill jag alltid ha med i min grupp. Vi välkomnade i allafall två nya gruppmedlemar som är super trevliga.
Nu är det bara tre veckor kvar på missären.
Igår kväll var det dax för vattenfestival på Felicias förskola.
Deras tema vatten har de nu arbetat färdigt med och det skulle firas med aktiviteter tillsammans med alla föräldrar. Vi fick även se barnens alla verk under deras tema veckorna. Jag som blivande pedagog och lärare är grymt stolt över att ha Felicia på det här dagiset.

Ingen har missat att helgen nu är här kanske har ni bara några timmar kvar på jobbet sen ledig Lördag och Söndag =).
För min del blir det bara ledigt på Söndag. 
Jag ska arbeta mellan 08.30-15.30 imorgon.
Sån tur är så har jag hemma studier idag så jag sitter ute på soldäck och läser genus, så jag ska inte klaga.

 
Imorgon kväll ska vi till Anders och Anneli på middag. Det ser jag mycket fram emot för vi har super kul tillsammans med dom.
Förra året blev det 1 kryssning, midsommar firande tillsammans med barnen och två middagar som slutade på krogen.







Den perfekta lampan för vårat uterum



Säljes

Vi tänkte nu sälja en gungställning den är nymålad brun och rosa tillhörande bildäck.
Säljes för 200kr

Rutchkana 200 kr


Fosterfamilj för tonåringar

Jag skrev tidigare att jag skulle dela med mig av olika händelser i mitt liv med även om drömmar som jag har.
När jag satt i bilen i morse för att köra Felicia till dagis var det reklam på radion: Man kan anmäla sitt intresse som fosterfamilj för tonåringar.
Det fick mig att tänka tillbaka på hur min tonårstid var både på gott och ont.
Nu tänkte jag berätta om en händelse då jag var 14 år skulle snart fylla 15 år.

Jag och min dåvarande bästis Johanna hade träffat ett par pojkar på den då populära siten Lunarstorm. Vi hade chattat med dom en längre tid killarna kom från Linköping och en helg var de uppe och hälsade på hos oss.
Jag blev kär i den ena som hette Rickard. Vi blev typ "tillsammans".
Kontakten fortsatte sedan genom att chatta på kvällarna.
Efter några månader ville jag och Johanna åka ner till Linköping och träffa dom.
Vilket våra föräldrar sa NEJ till direkt. 
Idag har jag full förståelse för att dom gjorde det.
Men när man är 14 år och tror att man är så pass mogen att fatta sina egna beslut så var ett NEJ som ett slag i magen. 

Jag och Johanna bestämde oss för att åka ner ändå, vårat skytts nät den helgen skulle bli Haket (ett disco ställe) som vi ofta gick på om helgerna. Vi skulle säga att vi sov över hos en kompis som också skulle gå på Haket.
Våra föräldrar gick med på förslaget och jag och Johanna kunde glatt gå till stationen och köpa tur och retur biljetter till Linköping.

Den här resan blev inte riktigt som planerat. Killarna kom inte och möte upp oss vid stationen som planerat utan vi fick ta en taxi ut till Rickard som inte bodde speciellt centralt, hej då ca 200 kr.
Framme sen så hade vi riktigt roligt, det blev mycket skratt och knappt någon sömn alls den natten.
Enligt oss då så var det en toppen kväll och natt, ända till vi skulle åka in till stan igen på Söndag förmiddag för att shoppa. På vägen ut från deras hus drog de iväg. De lämnade oss på gatan och utan någon mobil telefon så blev det svårt / omöjligt att nå dom och en taxi blev inte heller så lätt att få tag i.
Så vi började gå in till stan, den väg som vi trodde skulle leda oss in till stan i allafall.
Det visade sig att det fattades pengar för oss.
pengar som bla Johanna skulle köpa nya jeans för.
Jävla killar!.

Efter en lååång promenad var vi entligen inne i stan. Jag kommer ihåg att vi tog en sväng på stan men vi bestämde oss för att ta ett tidigare tåg hem.

Våra föräldrar hade upptäckt att vi inte alls skulle på Haket för mamma hade ringt hem till tjejen som vi skulle göra oss i ordning hos och sedan skulle sova över hos. Hennes mamma förklarade att Sofie som hon hette satt och tittade på Tv och inte alls skulle till Haket den kvällen.
Direkt fattade våra föräldrar var vi två var någonstans.
De bestämde sig för att åka till tågstationen och möta upp oss.
Det dom inte viste var att killarna hade dragit och vi bestämde oss för att ta ett tidigare tåg hem så det var ingen som mötte upp oss vid stationen.

När jag klev in mitt föräldrarhem var jag lyckligt ovetande vad som skulle komma.
Mamma kommer upp från källaren och var allt annat än glad.
Hon säger i stil med, det är bäst för dig att du går och lägger dig innan pappa kommer hem, han är inte glad på dig just nu.

Straffet blev utegångsförbud i två veckor vi fick heller inte gå på Haket på två veckor.
Men vi fick umgås fram till klockan 17.00 om kvällarna det ser inte jag som utegångsförbud, tack för det mamma och pappa.

Idag kan jag förstå varför vi inte fick åka ner till Linköping som 14 åringar och hälsa på några killar som dessutom var några år äldre än oss.
 

Såld

Nu är spjälsängen såld en kompis var precis över och köpte den,dom ska få barn i början av Augusti.
Det var evigheter sen vi sågs det var jätte roligt att träffa henne igen.
Nu kanske det inte behöver gå flera år tills vi ses igen? =).

Jag måste bli bättre på att träffa mina vänner!

Jag och Anna Nov -06


Träning och hälsa

Vet ni vad jag gjorde i Torsdags?, jag cyklade in till stan.
Vi bor inte speciellt långt ifrån stan så det tar ca 15minuter att cykla in till stan mesta delen av färden består av en cykelbana också så det finns egentligen inte så mycket att sucka över. Det klassiska repliken låter väl i stil med den här : Funderar på att ta cykeln till jobbet men, tycker att det är lite för reskabelt att cykla i trafiken.

Jag skulle kunna ta cykeln 2 dagar i veckan de dagar som vi åker buss till Västerås. Men fan det är tufft, har absolut ingen lust att komma till bussen halv svättig och håret som står åt alla håll och kanter.
Så nu har jag bestämt mig för att ta cykeln in till stan när jag bara ska gå och strosa på stan med syster =) för vi cyklar samma väg. 

Jag skulle behöva ta mig i kragen och cykla in till träningen me.

Varför ska man ta cykeln i stället för att ta bilen:
Om du trampar på lite extra när du cyklar så blir färden en del av dagens träning. Om du cyklar 20 minuter i 19-22 kilometer i timmen bränner du cirka 198 kalorier. Det är bra och veta för er som inte hinner åka och träna i veckorna så ofta. Ska vi ta oss i kragen tillsammans?. 

Jag måste bara säga att denna vecka blev det träning 4 dagar. Body attack 3 dagar och idag blir det ett Core pass tillsammans med syster.
Härlig att börja en ny vecka imorgon och känna sig pigg och fresh.


Linne Stadium 199kr

 


Vi är på jakt efter en taklampa

Nu har vi letar efter en taklampa till uterummet i snart 2 veckors tid, och vi hittar ingen som känns helt hundra.
Den här lampan var vi inne på ett tag men det kommer tyvärr inte att bli den.
Jakten efter den perfekta lampan fortsätter imorgon igen.


Ljusexperten 1495 kr


En spjälsäng för 400kr

HENSVIK
Spjälsäng
400 kr
Felicia har nu vuxit ur den
skicka ett mail eller telefonnummer så hör jag av mig till er

 

Fredagsmys

med tacos.


Tatuering

I förrgår skrev jag att ett inlägg och berättade att min syster tar studenten i år jag skrev också att det var 8 år sen som jag tog studenten och så nämnde jag lite andra saker som också hände för 8 år sen i mitt liv.
Tänkte jag skulle fortsätta på det spåret att berätta om saker som jag har varit med om, gjort och saker som jag missade att uppleva då jag var yngre.

Den här tatueringen gjorde jag 2002, ni ser ju vad det är för någon tatuering. En tatuering i svanken precis som alla andra tjejer skulle ha på den tiden.
 

Idag tycker jag den är otroligt ful men jag är inte bitter över att jag gjorde den jag tänker inte betala flera tusen lappar för att ta bort den. Att dom möjligheterna finns tycker jag bra!
Men på den tiden ville jag gärna ha det som var populärt just då resultatet bli att man vill se ut precis som alla andra gör....

 


Tar redan helg

Nu är redovisningen avklarad det kändes bra. Vi lyckades få våra klasskompisar att skratta under sketcherna som vi gjorde.
Dagen avslutades på Espresso House för lite reflektion.
Nu är jag skolledig fram till Måndag, det blir lååång helg för min del asså=).
Sen börjar Genus kursen och det känns lite lagom tungt då jag mentalt redan har gått på semester.
Efter 6 veckors ute på Vfu har jag rätt svårt att fokusera på skolan igen. Det är väl sådär 5- 6 böcker att läsa nu i Genus kursen =(.

Imorgon ska jag och Felicia träffa några vänner vilket jag ser väldigt mycket fram emot, då mitt sociala liv hela tiden kommer i 2,3, eller på 4de hand, det finns inte så mycket tid till att hinna med att träffa alla vänner och bekanta som jag hemskt gärna skulle vilja träffa oftare.
Tänkte jag skulle försöka att klämma in lite dater nu när skolan tar slut, så se upp snart sms bombar jag er alla =)!. 

  

Redovisning

Idag är det dax för examination igen, vi har 30 minuters redovisning i grupp hela dan idag. Skapligt trött jag kommer vara efter ha lyssnat på 7-8 grupper. Det tråkiga är väl att man orkar lyssna på hälften ungefär sen börjar tankarna snurra på annat.

Den här köpte jag i går inne på Bik Bok
 

Till min syster

Till min syster
Let´s go to the beach and count the stars at nigth, let´s have a picnic on a mountain top. let´s discover the world! And who better to share these adventures whit than the ones who are always there for us, who know us inside out and love us just the way we are: our dearest friends.

  Hon tar snart studenten och en helt ny värld öppnar sig.
Det är åtta år sen jag tog studenten.
Det är åtta år sen jag åkte till Ayia Napa för sista gången
det är åtta år sen jag började på Willys
det är 8 år sen jag flyttade hemifrån.

Jag tog aldrig chansen och resta runt i världen tillsammans med mina vänner, jag hoppas min syster vill göra det tillsammans med sina vänner nu efter studenten.
 


Premiär för i år

Jeans shortsen
dom är från Carlings och det är första gången i år som jag har på mig dom.


Det lånade bordet

Från Mio möbler är nu på plats.
Nu har vi inte satt dit iläggsskivan än så det saknas två stolar här också.



Nu saknas det en stor lampa över matbordet, fint porslin, fina tulpaner i vasen och en hel del annat smått och gott.
Fortsättning följer


Västerås

Efter flera veckors praktik så är det nu dax för skolan igen och som vanligt så går den här terminen i Västerås.
Jag ska strax sätta mig på bussen tillsammans med mina goa tjejer det ser jag fram emot.
På Torsdag har vi en muntligredovisning tillsammans med ett annat par i klassen. Idag ska vi planera och träna på vad vi ska säga under våra 30 minuter framme vid tavlan.
Vi slutar halv 1 idag =)


Måndag

Idag skiner solen de säger att det kan bli upp till 20 grader varmt idag.
Jag ska plugga hela dan hem ifrån så mellan studierna kommer jag sätta mig i en av de nya solstolarna på vårt nya soldäck och njuta av solen och hoppas på att bli lite brun.

Hur ser eran Måndag ut?
 


Ullared

Mot Ullared tillsammans med mamma och syster, så vi hörs igen på Söndag =)
Budgeten bestämmer jag i bussen med Patrik i telefon det är säkrast så...
Trevlig helg.


Tenta skrivning

Nu är jag tillbaka till verkligheten, till min verklighet igen.
Nu går det inte att skjuta upp det mer idag var det dax att plocka fram anteckningarna och datorn klicka upp Microsoft Word och sätta igång med skrivandet.
Måste säga att det har gått riktigt bra för att vara dag 1 i tenta skrivandet, i vanliga fall så brukar jag ha gråtit en gång och blivit förbannad minst tre gånger under första dan. Inget av detta har idag inträffat måste betyda att det har varit en bra dag!
Jag har hunnit med att tala med min kära vän Frida som är en klippa, tusen tack för all din hjälp medans vi skriver våra tentor. Jag tänkte inte skriva mer idag utan laddar batterierna och dyker ner i röran imorrn förmiddag igen. 

Tänkte bjuda på några bilder från de nu, färdiga uterummet.
 Nu är de första möblerna på plats, i eftermiddag kommer även matbordet och de åtta stolarna vara på plats.



Fin kudde. 

  


Fortsättningen på det försvunna bordet

Igår var jag jätte arg på Mio möbler.
Jag ringde till Mio idag och sa åt dom att det är deras jobb att vi får hem bordet som vi ska låna och att de sedan kommer och hämtar bordet och lämnar det nya bordet till oss i JULI.
Jag fick prata med en jätte trevlig kille som arbetade ute på lagret och vi bestämde att han levererar bordet till oss imorgon.
Tack så jätte mycket svarade jag då.
Där räddade han en kund.
Nu kan jag tänka mig att handla där igen fast att de klantade till det Pga att de kunde lösa det på bästa sätt.

Idag blir altanen färdig!!!!
Bilder kommer snart.

Mio 3/5

Än en gång har Mio visat att de inte är speciellt proffsiga.
Just nu är jag lite upprörd men tänker skriva det här ändå.
För snart 4 veckor sen beställde vi ett matbord (Cecillia serien), anledningen till att vi beställde bordet för 4 veckor sen var för att säkra att bordet skulle vara på plats när uterummet är färdigt.
Vilket personalen på Mio försäkrade oss om att den skulle vara hemma inom 2 veckor.
Bra tänkte vi och betalade bordet direkt!.

Nu kommer det som inte får hända, jag ringer (idag) för andra gången och frågar varför vi inte har hört något av dem. Nu är det 4 veckor sen vi beställde bordet.
(man ska få sms när de har kommit hem)
I telefonen berättar hon nu att neeeej det bordet kommer inte hem förens i JULI.
Vaaaa!, sa jag då, i JULI men hallå ni lovade oss att det skulle finnas här inom två veckor, inte i JULI, då hade vi ju aldrig köpt bordet uterummet blir klart imorgon och bordet ska stå på plats innan helgen.
Jaaa, jooo säger tjejen.
Hur gör vi nu frågar jag då!...
Jag väntar på att hon ska komma med ett förslag
till slut säger hon: självklart så löser vi det här, era stolar finns här så ni får låna ett annat bord av oss tills erat bord är på plats.

Då säger jag: Ni här ett ex ute i butiken kanske får vi låna det?
Det här är INTE första gången som vi har haft problem med Mio.
Vet fler som inte är speciellt nöjda med deras arbete. 



Fortsättning följer


Det blev mer jobb för snickarna

Vi bestämde oss för att göra en förlängning av uterummet med hjälp av en trävägg i vardagsrummet som snickarna fixade idag.
Idag blev också soldäcket färdigt, bild på det kommer senare.



Nu blir det till att inreda vardagsrummet också
vi blev jätte nöjda, tycker ni det blev fint?
Någon som har en liknande vägg som kan berätta vad ni har satt upp på väggen.


Söndag

Hej
På förmiddan cyklade vi bort till Glömsta och firade Moa som fyller år på Torsdag.
Ett par snygga solisar och en virkadväska fick hon av oss, allt kommer från Lindex.

Söndag eftermiddag och kväll kommer bestå av arbete för min del.
Resten av familjen hade tänkt gå på en promenad bort till en gård som ligger en bit bort för att titta på hästarna.
Hur ser eran Söndag ut?

Nu är jag redo!
 


RSS 2.0