Gott slut och god fortsättning önskar vi er alla

Snart kommer våra middagsgäster


SNART NYTT ÅR

Dagen före nyårsfton, jag har laddat med en sväng till Coop och bolaget. För oss blir det fest middag!

Hur ska ni ringa in det nya året?

Det blir 4-5 året nu som vi firar med familjen Dagarsson, 3 bilder tagna från förra årets nyårsafton.




H&M vår

I förr går fick jag H&M katalogen och jag hittade genast en massa snyggt. Det kommer in flera olika plagg i helt fantastiska färger och mönster. Det kommer verkligen bli en färgstark vår 2012! Tänkte jag skulle bjuda på några av mina favoriter senare.


Accessoarer som kommer passa klockrent till mycket.

Väskan kommer ifrån H&M och armbandet är ifrån glitter.


På mellandagsrean

Har jag hittills bara köpt 2 tröjor 1 från H&M, på den tröjan fastnade jag för urringningen i ryggen. Den andra tröjan med skin detaljer på köpte jag inne på vero moda för endast 100 kr. Jag bjuder på fler godbitar i kväll 


Det blev en fin jul tillslut

Igår tillbringade jag eftermiddagen och kvällen tillsammans med de som betyder allra mest för mig MIN FAMILJ! Det käkades julmat, det dracks snaps och det åts ett gäng choklad bitar under kvällen. Höjdpunkterna var ändå då Felicia fick sina julklappar och då vi vuxna hade vårt julklappsbyte då gick det riktigt hett till. Jag vann 3 julklappar!!


Juldagen tillsammans med delar av släkten

Julklapps byte tillsammans med delar av min släkt.


Julskinka nummer 2

Julskinka nummer 2 fixar pappa och Felicia.


Våran Janson

Vi provade ett nytt recept på Janson i år. om den går hem hos gästerna så kommer jag dela med mig av receptet. Den innehåller mycket smör, mycket grädde och lagom med ansjovis. Jag tror det är super god!!


Bak och fix inför våran julafton

Vi tog fram extra bordet och så har vi börjat att duka lite, vi kommer att fira våran julafton tillsammans med våra nära och kära!


23 DECEMBER

Såhär dagen före dagen så är det full rulle överallt. Det skulle det ha varit här hemma också om inte kräksjukan hade knackat på dörren. Men jag har ändå städat som en tok nu på förmiddagen, alla baciller ska BORT! Har några julklappar som ska slås in och så måste jag bege mig ut i kaoset för att handla de 3 sista julklapparna som skulle ha inhandlas igår men då blev ju Patrik tvungen att stanna hemma med sjuklingen.
I morgon har vi bestämt oss för att BAKA, det blir lussebullar, knäck, julgodis etc.
Allt för att hålla modet uppe och låtsas att julafton är den 26 December istället.


Kräksjukan

Jaha, så kom magsjukan och bjöd in sig med armbågen igår. Vi blev tvugna att ringa runt o ställa in o boka om julen... Inge flyt nu alls.

Håller tummarna för att jag och Patrik klarar oss. Ska nu börja att sanera hela huset!
Felicia känner sig mycket bättre idag och det är skönt att se.

Våran julafton flyttas där med i år till annandagen.

3,6 kilo skinka

Mums, ska hugga in på en smörgås nu efter 8 timmar på jobbet.


GRYMT BRA TRÄNING

Idag blev det BODYATTACK för hela slanten. Efter ett attack-pass mår jag verkligen bra. Maten efter passet smakar extra bra och jag sover väldigt gott. Medicin för kropp och själ!





image description

Nu är det jul i vårt hus

Nya gardinerna till vardagsrummet är nu på plats och nu ser det äntligen lite juligare ut tycker jag. Köpte en tillhörande kudde till soffan också.


Handboll

Jag och Felicia mötte upp mamma och pappa i hallen idag för att heja på Elisabeth, tyvärr så förlorade dom matchen. Men Elisabeth blev matchens lirare!!


Jag ser det snöa jag ser det snöa

Har precis lämnat Felicia på dagis och äntligen kom snön, jag ser det snöar!


Söndag men också 4 advent

Hej, hur har eran dag varit? Min har varit kanon och jag tänker avsluta den med att titta på jägarna 2 nu.


My life

Det händer så otroligt mycket i mitt liv just nu och jag kan inte annat än o bara ÄLSKA DET!
Fick höra det finaste orden igår som jag kommer att dela med mig av till er men kan tyvärr inte göra det riktigt än.
Just nu så njuter jag av att ha gjort sånt intryck.

Idag är jag ledig och ska ta med mig hela familjen in till stan för lite julshopping. 
  

Så var granen på plats

I år får julgranen stå i vårt uterum.


Matlistan för julafton

Dricker lite glögg och skriver listor på vad som måste handlas till julafton. Snart ska det pyntas julgran


John Blund kallar

Nu är morgondagens planering färdig. Jag ska vicka i en 2a, pirrigt men det känns toppen bra. Snart 3 1/2 års pluggande börjar nu ge resultat.


En Lite för tidig julklapp

Min mamma kunde visst inte hålla sig. Felicia fick en julklapp igår !


De skriker efter att få följa med mig hem...

Ett par skit snygga skinnjeans med snygga detaljer på. Har letar läänge efter de perfekta och se här hänger dom på gina. Jag provade ett par i strl 25 och de satt perfekt jag bara måste köpa dom!!


Energi i form av super sallad

En super duper god sallad från 21an gör att man orkar effektivisera i några timmar till. Vi blev så gott som klara med exan i dag det tycker jag är grymt. Men det betyder inte att vi kan pusta ut än imorgon ska jag tillsammans med basgruppen ha en muntlig exa inför 60 pers och på måndag ska jag ha en till muntlig exa, sen är det ett så kallat jul lov i mellandagarna för att sedan börja skriva på terminens sista tenta 3 som ska vara inlämnad den 9 de januari. Jag har att göra! För att krydda till det lite så ska jag jobba ett flertal långa pass nu under jul.


Jag tänker på barnen

Nu börjar jag bli riktigt j*** trött på det här blöta, blåsiga, gråa och tråkiga vädret. Var är all vit snö som ska täcka marken den här månaden och göra så att julkänslan infinner sig? Kan knappt fatta att det det var Lucia igår och att det inte ens är två veckor kvar till självaste julafton. Tittar man ut kan man ju tro att det fortfarande är oktober. Tråkigt!

Så, nu har jag fått klaga av mig lite också:) Vet att man inte kan göra något åt vädret och att vi får ta det som det är. Men det här börjar bli fööör långdraget. Så (en av) min önskan till jul är att vi ska få en vit sådan (om inte annat för alla barns skull).

Igår började jag i alla fall att slå in julklappar =)

Riktigt mumsigt

En jätte räksallad med fullkornspasta. efter ett stenhårt attack pass så är det här bland det godaste man kan äta efteråt, tycker jag!


Mammas lilla tärna idag

Alla barnen var så söta och duktiga och de sjunga alla de fina julsångerna så det stod härliga till. Tyvärr så kan jag ej publicera några bilder från lucia tåget pga de etiska reglerna som finns men kan bjuda på en bild på min tjej och de super goda pepparkakorna och lussekatterna som vi fick smaka på.


Lucia

Idag är det lucia! Älskar stämningen tidigt på luciamorgoen, alla är uppe med tuppen, många föräldrar åker med sina barn till dagis för att se dom lussa. Nu ska vi åka för att se på Felicias lucia tåg på deras dagis. Sedan kommer vi säkert bli bjudna på lussekatter och pepparkakor som barnen själva har bakat, så det är två tummar upp thiii

Lucia

Sötaste lucia pysslet som barnen på felicias dagis har gjort.


Lite roligare pepparkakor

I lördags så var det dax för de årliga pepparkaksbaket.


TODAY

Sitter och räknar sekunderna snart kommer Anna och då ska vi börja skriva på Tenta 2. Min lilla hjärna klarar inte mer skolarbete snart. Det är inte ens skönt när det blir helg längre, för helg nu för tiden betyder jobba inte för att jag inte vill jobba för det är helt frivilligt för mig att göra det. Dom ringer och frågar och jag kan lika gärna tacka nej men det vill jag inte så de har blivit flera veckor nu som jag har pluggat / haft praktik hela veckorna och sen när helgen kommer har jag åkt till jobbet och kört 8-9 timmars pass både Lördagarna och Söndagarna. Det har inte varit några vila och myskvällar som förr. Men man får väl försöka hålla ut några veckor till sista tentan ska in den 9 Januari och jag planerar att börja skriva på den nästa Onsdag innan jag börjar jobba klockan 12.00.

Igår var det 3 dje advent herregud va tiden går fort jag var på jobbet hela dagen vad gjorde ni? 

Va roligt vi har, hon och jag


Pöss


Eleonor igår


Nya ringen!

Nya halsbandet


Willys bruden

Fest ikväll med jobbet


Saturday diary

God morgon finisar härliga Lördag är här och jag har precis käkat frulle och ska snart hoppa in i duschen för att sedan ta mig bort till Tuna Park där jag hoppas på att Lindex har jenasen som jag kikade på. Inne i stan hade de bara storlek 36 och dom blev lite för stort i midjan tyvärr. Jag förstår mig inte på klädstorlekarna jag är en 36:a inte en 34:a!

När jag kommer hem igen blir det pepparkaksbak tillsammans med barnen Och ikväll är det julfest med jobbet.

Kvalitetstid tillsammans med en vän

Tog en lunch på stan idag tillsammans med en vän ibland behöver man lite kvalitetstid fast att man pluggar, lunch behöver ju alla äta!!!


Grupparbete examination

Effektivitet på mycket hög nivå idag! Trodde att vi skulle hinna klart före lunchen idag, det blev inte så! vi blev klara klockan 3. Där efter besökte jag Åhléns för lite shopping av mer julpynt, var tvungen att köpa stora röda julgranskulor, för jag kan inte hitta de kulor som hängde i granen förra året.


Visst är dom ljuvligt fina

Tack Frida med familj för det fina blomman


Blommor

Köpte en ny julkruka igår på maxi.


Det får inte bli för mycket

Petar bort det jag inte tycker om. Snart väntar ett tufft tränings pass, me like!!


Inspo

Väldigt mycket inspiration som flyger omkring just nu. Väldigt mycket fint i affärerna just nu. Inte så lite pengar i min plånbok just nu. Det smartaste är ju ändå att vänta in mellandagsrean. Och hoppas på att det finns några gobitar på reans. Det bästa är att jag kommer gå med min syster, det kommer bli helt underbart. Är det fler som längtar och har spanat in lite schysta kläder men som ska försöka vänta tills mellandagarna är här?

Bara ett litet inlägg

Hej alla glada! För några dagar sen (2) kom den första snön i min stad. Den la sig dock aldrig, utan flög/virrade bara runt i luften. Nu är det snorhalt istället då den lilla snön som fanns snabbt frös till is istället. Men jag måste bara säga att attans vad skönt det varit med barmark och plusgrader. Det har ju i stort sett varit höst ända fram tills nu. Den perfekta vintern enligt mej har bara snö mellan 24dec och nyårsafton. Därefter ska våren komma så snabbt som bara möjligt

Nya accessoarer till mig

Har inte visat mina senaste inköpt för er, 1 ring och ett halsband båda är ifrån bik bok. Det som var så bra är att dom just nu har: köp två smycket få det billigaste på köper. Så detta gick på 100 kr. Ringen och halsbandet kommer jag ha i helgen på våran personal fest.


Födelsedagskalas

Precis hemkommen från födelsedags kalaset hos Patriks systers dotter ( Felicias kusin) det bjöds på smörgåstårta, massa kakor och så saft för dom som inte dricker kaffe. Saften smakade kanon!


Nu har vi äntligen kommit fram till vad som ska hänga på väggen

Nu har vi enats om vad som ska hänga på den tomma väggen i uterummet, det kommer att bli två fönster.
Vad tror ni kommer det att passa?



Väggen som den ser ut idag:



Julpyntet plockar jag snart fram

Nu när snön äntligen har kommit, så börjar jag bli sugen på att plocka fram de tomtar och lite annat smått och gott som vi har framme till jul. Jag tog fram julhandduken och grytlappen i helgen. =)


Fyller på med lite nytt bränsle i maskinen

Nya attack passet var kanon jag ser fram emot att köra det igen på torsdag. Nu ska jag käka lite kvällsmat.


New Release Body Attack 75 på Gympozz ikväll



tjohoo ikväll halv 6 börjar det, spännande.


Några minusgrader ute då tar jag på mig pälsen

Idag hade jag min rätt så nyinköpta päls på mig


Bakis mat

Efter en otroligt trevlig och galen kväll och natt igår så kan jag inte motstå Billy Boys pizzor idag, mums!!


Våra outfits i går ikväll

Igår var Frida med familj över på middag, vilken kväll och natt det blev 


Mys fredag

I allra högsta grad!!!


Sista lektionen

Idag är sista dagen för mig på praktiken och fröken eleonor ska nu bjuda barnen på pepparkakor och så ska vi titta på Sunes jul tillsammans.


RSS 2.0