Så här kan du bygga upp ditt självförtroende


1. Sluta jämföra dig med andra
Att lägga allt för mycket tid på att jämföra sig med modeller i annonser kändisar på Tv eller i tidningar. Det är knappast något som i längden förbättrar din självuppfattning. "Att vilja se ut som de super smala modellern i Hollywoodidealen är varken normalt eller värt att eftersträva och det kommer bara ge negativ inverkan på hur du uppfattar din egen kropp. 

2. Om du gång på gång intalar dig själv att du är ful inte duger och att ingen vill ha dig, kommer detta att i hög grad påverka både hur du själv och andra runt omkring uppfattar dig. 

3. Sätt fart!
Ett av de mest effektiva sätten att påverka hur du ser på din egen kropp och möjligheten att förändra den är motion och träning. Genom att du tränar så så får du en positivare självbild och sundare kroppsuppfattning. Vi alla vet att motion gör att man håller sig i form. Det är en as häftig känsla att känna vad kroppen kan göra vilken maskin den är! och vad den kan göra för en =).

4. Kom ihåg att din figur och ditt utseende bara är en del av den du är, och att det som först räknas är din personlighet! Muta bort de negativa tankarna du har på dig och plocka fram hur bra du faktiskt är, hur många människor runt omkring dig som tycker om dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0