Höst inredning

Brrrrr......... Nu börjar det bli lite kyliga vindar om kvällarna. Kvällarna är inte lika ljusa längre igår kväll när jag lämnade jobbet så hade dom tent gatulamporna (halv 10). Lite mysigt måste jag ändå säga att det är. Klart jag gärna hade njutit av sommaren lite längre men nu kan man ju mysa till det lite på kvällskvisten med tända ljus och nåt hett i koppen. I vårt UTERUM!
En sak är säkert jag vill inte ändra på inredningen i uterummet, men jag kommer så småningom lägga till inslag av det mer murriga inredningen (höst). En av mina favorit inredningsbutiker är Dimoda.
Där rasar det just nu in finsaker.


Den tar jag, tack!. När jag har varit inne i butiken ( Dimoda) har jag kika på just den här, varför jag inte har köpt den vet jag faktiskt inte riktigt.



Patrik kan tycka att jag är lite för "inne" på havstema just nu så jag har lovat honom att inte köpa något mer i den stilen.




Håller ni med mig när jag säger att det är snyggt?

Vårat senaste inköp från Dimoda är den här lilla byrån för 1900 kr



Kommentarer
Postat av: Linda S

Hej Ellinor!



Jag gillar också Dimonda!! Brukade köpa massor där inne, både till hem och present, men senaste året har de höjt priserna såpass att jag mest deppar när jag går in. Jättefin byrå! Tycker också att havstema är snyggt, men förknippar det med boende intill vattnet. Extra snyggt att ha det i ett uterum, så jag förstår att det lockar! :) Kannoprna du visar på bild är sååå fina!

2011-08-15 @ 13:27:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0