Jag är så j*vla nöjd

Jag har precis kommit hem från ett 2 timmar långt föräldrarmöte. Mötet var mycket bra och givande.
Dels så tog de upp hur de arbetade utifrån Lpfö 98 och vilka riktlinjer som deras avdelning jobbar utifrån. 
Om bara några veckor så ska de börja med ett nytt tema som skall handla om vatten. Bla så ska barnen få experimentera med vatten i olika former, de ska sjunga olika sånger om vattnet. De skall få plantera 2 st blommor och det är bara den ena som barnen sen skall få vattna och sköta om, medan den andra inte ska få något vatten alls. Då får barnen se vad som händer med blommorna. När man vattnar och när man inte vattnar blommorna. Där skapar man ett medvetet lärande hos barnen då de får reflektera kring vad det är de ser och vad som händer?, hur blev resultatet? Varför ser den ena blomman ut att må så bra medans den andra inte gör det.? På det sättet så skapar man ett medvetet lärande hos barnen!.
Sedan skall de börja lite smått med att använda teckenspråk för olika saker som tex äpple korv, mamma, pappa etc. De skall oxå sjunga lite sånger på olika språk då och då. 
Jag är sååå nöjd med den här förskolan. Är en mycket stolt mamma som har fått möjligheten att få ha Felicia på denna förskola.
Den här förskolan har ett väldigt gott rykte om sig.
Den är den bästa i stan.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0